24/10/2021 10:51:31  
 
Navigation
Besøgende
Gæster online: 1
Brugere online: 0
Antal brugere: 35
Ikke aktiverede: 0
Nyeste bruger: Jesper langballe
10 nyeste brugere: Klik her
 5,363,147 Unikke besøg
1701 Besøg pr. dag
Instagram

twitter

Reklamer
Velkommen
Vi er frivillige fotografer som ønsker at dele vores billeder med andre mennesker. Vi tager bla billeder af: Begivenheder. F.eks Havnefester, Natur, Dyreliv, Alarmer, Sport Kampe. Og alt hvad der ellers fanger vores interesse. vi har osse mulighed for at lave billeder for private kunder. Opret dig som bruger,så vil du få adgang til sidens mange billeder. Har du et kamera og har du mod på at tage billeder..så kan du ansøge som fotograf ved at maile på dalby@freelance-billeder.dk .skriv lidt om dig selv. eller du kan ringe til 61 100 390 Mvh Freelance-billeder.dk
Info: Freelance-billeder.dk har lavet en aftale med Bomles venner med at hjælpe dem med at hente deres udstyr og tag billeder af dem når de spiler rundt omkring i landet. Vi er begyndt at tag billeder af rallyløb rundt omkring i landet da vi tager billeder til Bisted motorsport deres Hjemmeside kan ses længer ned af siden. HUSK AT OPRETTE DIG SOM BRUGER
13/04-13...kl 10:00 2Handdag i Horsens
Den 13-14 april går det løs i Horsens.

2hand og mødre på barsel i Horsens besøger Horsens,- Det rene Slaraffenland skabes for mødre og børn

Slaraffenlandet er et sted, vi alle gerne vil hen. Her har man ting i overflod og velstanden er enorm.
Problemet er blot, at normalt er Slaraffenland ikke er til at finde på landkortet. Landet findes selvfølgelig, men det er aldrig blevet tegnet ind. Nogle professorer mener, at landet ligger under Taj Mahal i Indien. Men den 13-14 april flytter vi slaraffenlandet til Horsens. Mødre og børn fra nær og fjern indtager Horsens i den weekend med et fælles mål ;Sønderbro kulturhus - Horsens. hvor de vil udbryde "Det er jo det rene Slaraffenland det her!" For her finder de masser af tøj til både børn og voksne nyt, brugt homemade, boder med information om slynger, babymassage , ammehjørne, lej en ringslynge og meget andet - SHOP amok i en skøn stemning.
2hand-universet har lejet Sønderbro Kulturhus i Horsens i weekenden den 13-14 april. Her omdanner de mange mødre der ofte benytter sig af medlems sitets tøjkrog og dennes store tøjgrupper på facebook med køb,bytte og salg af i sær børnetøj men også legetøj, tilbehør, voksentøj og meget andet er røget igennem grupperne.
De store 2handdage er hurtigt blevet populære både for de private og shops der har stande men især for de familier der ligger deres vej forbi.
Modeshow lørdag den 13 april
en særlig mulighed opnår du denne weekend. Vi har samlet nogle skønne børn og tøj fra flere af de skønne mærker man ellers ville skulle ud og opsøge en konsulent eller bestille et homeparty for at få fingerne i. Her får du mulighed for at se og røre det fede tøj og bestille..Fra flere mærker
pt kan vi offentligøre Fairtail og Norlie vil være nogle af de mærker i vil se.. GLÆD jer!
Kom ind og shop løs og slip børnene løs på hoppeborg, malekrog, ansigtsmaling og andet.
børnene kan boltre sig i legelandet med hoppeborg, blive malet i ansigtet, benytte tegne hjørnet. Sammen kan i også besøge cafeen og få en lille hyggestund og forfriskning sammen (far må gerne medbringes)
2handdagene er karakteristiske med deres inddeling her opleves et stort område der er delikeret til børnene til leg og underholdning, et område med fede shops med skønne tilbud på helt nye ting og så de mange private mødre med deres private stande,- der inderholder ALT,- Kun fantasien sætter sine grænser her. vanen tro vil der være en stand hvor hele overskuddet går til mødrehjælpen og deres julehjælp og et amrikansk lotteri til samme formål.
Åbent Lørdag fra kl 10.00 - 17.00
Åbent Søndag 10.00 - 15.00
Fotograf: Dalby ( freelance-billeder ) & Prodiver ( Freelance-fotografer.dk
13/04-13...kl 17:38 Bygn-Brand Gård (Tørring)
Vonge - Lørdag eftermiddag opstod der brand i et hus på Grødevej i Vonge. Brandvæsenet rykkede ud med 16 mand. To køretøjer fra Tørring og tre fra Vejle Brandvæsen. Branden var opstået i et stuehus på en mindre landejendom, og stuehuset blev svært skadet af flammerne. Reddede dele af huset Til gengæld lykkedes det for brandfolkene at redde den ene længe på en huset og en bygning ved siden af, der var tæt på at brande ned også. - Vi fik stoppet og bremset branden og har siden i eftermiddag været i gang med efterslukningen, siger indsatsleder Bo Gøgsig fra Vejle Brandvæsen. Ingen personer kom til skade ved branden, der blev opdaget, da ejeren kom hjem efter at have været ude at handle. Ejeren slog straks alarm til brandvæsenet. Politiet skal nu undersøge nærmere, hvad der var årsag til branden, Fotograf: Dalby & Blixblix
10/04-13...Kl 18:41 Min.forurening-v/FUH ( Horsens )
En kvinde fra Give overså, at der kom en modkørende, da hun onsdag aften ville dreje til venstre ad Strandkærvej fra Ternevej.
Kvinden ramte den modkørende bil, som blev ført af en mand fra Horsens.
Der skete stor materiel skade ved uheldet, men ifølge politiet kom ingen til skade.
Fotograf: Dalby
09/04-13...Kl 14:36 Bygn.Brand- Villa / Rækkehus ( Hornsyld )
En voldsom brand har tirsdag eftermiddag hærget en villa på Staksrodevej i Barrit. Brandfolk er stadig på stedet, oplyser vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi.
Alarmen gik kl. 14.36, og ifølge vagtchefen var der ingen fare for mennesker i boligen.
- Der var ingen hjemme, men da der kom nogen hjem, blev der slået alarm, forklarer han.
En kilde oplyser til hsfo.dk, at branden var ved at være slukket omkring kl. 15.30, og at brandfolk fra Hedensted Brandvæsen på det tidspunkt arbejdede med at fjerne materiale fra huset, hvor tagetagen stort set er væk, ligesom underetagen har fået en hård medfart.
Update:
Hunden er menneskets bedste ven. Og for en hund i et brændende hus i Barrit blev mennesket i den grad hundens bedste ven tirsdag eftermiddag.
Datteren i familien, der bor i huset på Staksrodevej, reddede nemlig hunden ud af huset, kort før flammerne for alvor fik fat og i løbet af eftermiddagen hærgede ejendommen,
Indsatsleder John Winther Jørgensen fra Hedensted Brand & Redning oplyser, at det var familien selv, der slog alarm, da den vendte hjem omkring kl. 14.30 og så huset brænde.
Omkring samme tidspunkt opdagede familien, at hunden var fanget inde i bygningen. Det lykkedes imidlertid datteren at komme ind via et vindue og få hunden ud.
- Kort derefter gik det stærkt, så det var i sidste øjeblik, bekræfter John Winther Jørgensen, som oplyser, at hunden efterfølgende kastede op og blev kørt på dyrehospitalet til tjek for røgforgiftning.
I alt 15 brandfolk var kaldt til stedet, og kl. 19 var status, at der stadig var en times efterslukningsarbejde.
Fotograf: Prodiver ( Freelance-fotografer.dk )
07/03-13...Konkurs ramt skib i Horsens havn
I Horsens sidder fire søfolk på skibet Vega. Der har de siddet i mere end to uger - uden løn - og snart uden mad. For skibsrederen er gået konkurs - og har efterladt skibet bag sig.Det er en skæbne, der rammer flere og flere søfolk.
- Som det er lige nu, der aner vi absolut intet om vores fremtid, siger Gintaras Duobinis, kaptajn på skibet M/V Vega i Horsens.
Han er sammen med tre andre søfolk strandet på tredje uge i havnen i Horsens. Det er rederiet Vega, der har adresse i Marstal, der er gået konkurs.
Skibet M/V Vega er langtfra det første skib, der går konkurs i en dansk havn - og efterlader skib og sømænd til kreditorerne.
"Rederne er skurkene"
Siden 2008 er mindst 11 skibe over hele landet strandet på grund af en konkurs. Og på én uge er både skibet i Horsens og et skib i Assens Havn gået konkurs.
- Siden krisen i 2008 er det her problem eskaleret, siger Morten Bach, der arbejder for sømændenes internationale fagforening, ITF.
Han tager sig af sagerne med døde skibe. Han mener, at skibsredere og skibsmæglere burde lave nogle moralske spilleregler, så man undgik sagerne med forladte søfolk.´
- Det er skibsrederne, der er de største skurke. Det er dem, der udnytter søfolkene og bruger social dumpning. Og når man ikke kan bruge sømændene mere, så lægger man dem bare ombord, siger Morten Bach.
Internationale regler på vej
Hos Danmarks Rederiforening mener man heller ikke, at det er rimeligt over for de udenlandske søfolk. Men vicedirektør Pia Foss peger på, at de rederier, der sejler under udenlandske flag - som for eksempel Rederiet Vega - ikke er pålagt de danske regler.
- Det har intet at gøre med det, vi driver i Danmark, nemlig kvalitetsskibsfart.
Pia Foss understreger, at der er nye internationale regler på vej, som netop burde komme en stor del af de strandede søfolk til undsætning. Der er nemlig lavet en international konvention, der træder i kræft den 20. august i år.
- Den vil gøre, at de flagstater, der er mere eksotiske end Danmark, de får et ansvar for at sikre, at der bliver stillet økonomiske garantier af de rederier, der vælger at lade deres skibe sejle under de pågældende flag.
Og det vil til en hvis grad sikre søfolkene i fremtiden:
- Det bliver jo sådan, at de lande hvor skibene er registreret, de får et ansvar for at sikre, at hvis der kommer en konkurssituation, så er der sat penge til side, så søfolkene kan komme hjem, siger Pia Foss.
3F tilbyder mad og drikke
Kaptajn Gintaras Duobinis vil bare gerne have sine penge, så han kan komme hjem. Han har nemlig både kone og barn, han skal tage sig af.
- For mig og de resten af crew'et er det svært. Jeg skal både betale for min søns uddannelse og forsørge min kone, som ikke arbejder, siger han.
Lige nu skylder det fallerede rederi de fire sømænd 180.000 kroner i løn. Foreløbig har 3F i Horsens tilbudt mad og drikke hvis de løber tør.
Fagforeningen vil i morgen tage kontakt til Handelsflådens Velfærdsråd for at få dem til at lægge penge ud til en flybillet til de strandede sømænd.
DR Nyheder har dagen igennem forsøgt at få en kommentar fra rederiet, der står bag skibet i Horsens, men uden held.
Fotograf: Dalby
07/03-13 Gamle ting og sager i bredsted
Vi var i dag i Bredsten hvor der var en masse af gamle ting og sager hvor der var ting fra fransk og svensk landkøkken og de har kun åbent en gang om året

Fotograf: Dalby
03/04-13 Kl 7:44 Brand-Skib på land/dok ( Horsens )
En lystbåd brændte i morges på lystbådehavnen i Horsens.
Det fortæller Ole Hansen Wessel,indsatsleder ved Horsens Brand og Redning, som rykkede ud for at slukke branden.
- Først kom et par lidt diffuse meldinger om, hvor branden egentlig var, men brandvæsenet kom omkring kl. 23.45 frem til den brændende motorbåd, som stod opmagasineret på pladsen bagved Stark.
- På det tidspunkt havde ilden godt fat i båden, fortæller Ole Hansen Wessel, og der var stort set kun skroget tilbage, da brandvæsenet forlod stedet igen, hvor det også kunne konstatere varmeskader på to både, der stod tæt på den brændende båd.

Fotograf: Dalby
02/04-13 Kl 15:35 str.forurening-Gylludslip ( Horsens )
Det kunne være gået meget galt, da flere liter gylle løb ud fra en gylletank på en gård på Bollervej tirsdag eftermiddag. Men heldigvis reagerede ejeren hurtigt og fik tilkaldt brandvæsenet og en slamsuger.
- Det kunne have været meget værre, fordi der er afløb ned til Horsens Fjord i området, men der er kun sket minimal skade, lyder det fra beredskabschefen i Hedensted Brand og Redning, Peter Bruun.
For meget gylle
Uheldet skete, fordi gylletanken blev overfyldt, og der derfor kom afstrømning fra overfladen.
Beredskabschefen vurderer, at der er løbet 10-20 kubikmeter gylle ud.
Hedensted Brand og Redning rykkede ud kl. 16.30, og miljøbilen fra Horsens Brand og Redning kom også til stedet. Omkring k. 18.30 kunne brandvæsenet forlade stedet igen.
Fotograf: Prodriver ( Freelance-fotografer.dk
02-04-13 Besøg i Horsens Legeland
Vi var i dag på besøg i Horsens Legeland, som havde åbent i dag pga læreres lockout, så børn kunne morer sig med at lege, der var en del spillemaskiner som ikke koster nogle når først entren er betalt og det er ikke kun for børn men for alle, man kan også leje legelandet til fødselsdage, polterabend, blå mandag og firmaevents m.m. så kig forbi Fuglevangsvej 45 Horsens
Fotograf: Dalby
28/03-13 Natur billeder fra Julsminde og omegn
Vi var i dag i Julsminde storestrand og tag nogle flotte natur billeder af både måger, Vandrefalk, egern, heste og en hare + der er også nogle billeder af Horsens set fra bollervejen
Fotograf: Dalby
27/03-13 "Yellow night" Open by Night ( Horsens )
Brystbomben Linse Kessler er en af de attraktioner, der i aften skal lokke horsensianerne på gaden til årets første omgang Open by Night.
Cityforeningen City Horsens har hyret den københavnske reality-kendis, der ud over sine omfangsrige "påskeæg" er kendt for at være søster til bokseren Mikkel Kessler, og den barmfagre blondine giver et tre timer langt talkshow i Bytorv Horsens kl. 18-21.
Hvis man ellers kan løsrive sig fra Linse Kesslers store... foredrag... er der dog også meget andet at opleve: Øko-kød, hoppeborg og en boldjonglør for at nævne nogle af indslagene i løbet af aftenen, der er døbt "Yellow night" i anledning af påsken,
- Gul er en farve, vi bliver i godt humør af. Den er fuld af varme, smil og forår, og det er lige præcis den stemning, vi fylder byen med denne aften, fortæller eventkoordinator Lykke Veel Jeppe fra City Horsens.
UPDATE:
Der var flere hundrede mennesker i kø for at møde Linse Kessler onsdag aften. De mange fremmødte stod i kø i flere timer for at få en autograf
Brystbomben Linse Kessler gæstede Bytorv Horsens fra kl. 18 til 21 i forbindelse med arrangementet Horsens By Night, Hun er ud over sine omfangsrige "påskeæg" kendt for at være søster til bokseren Mikkel Kessler.
Fotograf: Prodiver ( Freelance-fotografer.dk
25/03-13 K 12:45 Bygn.brand-Gård ( Enner )
Det var formentlig et overophedet træpillefyr, der mandag ved middagstid var skyld i en brand i en landejendom
Ejendommens beboere var hjemme, da branden brød ud, og de fik hurtigt alarmeret brandvæsenet.
- Fyrrummet er brandskadet, og en del af resten af huset er røgskadet, fortæller indsatsleder Anders Jeppesen fra Horsens Brand & Redning.

Fotograf: Dalby
22/03-13 Kl 16:15 FUH fastklemt ( Horsens )
To biler kørte fredag eftermiddag sammen på Bjerrevej ved Dallerup Sø.
Det har formentlig været fygesne på kørebanen, der var skyld i, at de to modkørende biler snittede hinanden og røg i hver sin grøft.
Fotograf: Dalby
20/03-13 Kl 20:22 Bygn.brand-gård ( Storbrand ) ( Horsens )
Her til aften er der udbrudt brand i en 500 kvm stor lade på Østerhåbsvej i Horsens.
Alarmen gik ca. kl. halv ni onsdag aften, og i skrivende stund er 10-12 mand fra Brand & Redning i færd med en kontrolleret nedbrænding af laden.
I laden var i omegenen af 400 bigballer, som skulle være brugt til opvarmning på Byholm Landbrugsskole.
Frygter forurening
Brand & Redning er i skrivende stund i gang med en kontrolleret nedbrænding af laden, og sideløbende med det arbejde køler Brand & Redning et hus og en gylletank, der er faretruende tæt på branden, ned.
Gylletanken, der er helt fyldt, bliver holdt på plads af bl.a. nogle stålwirer, der er i fare for at sprænge pga. strålevarme fra branden. Brand & Redning frygter, at gylletanken kan vælte, hvis wirerne sprænges, da det i givet fald vil resultere i omfattende forurening.
Det oplyser indsatsleder Lars Bønding til Horsens Folkeblad.
UPDATE:
Den halmbrand, der onsdag aften brød ud i en 500 kvm stor lade på Østerhåbsvej 51 mellem Horsens og Hatting, kan ende med at fortsætte i dagevis.
Det konstaterer indsatsleder hos Horsens Brand & redning, Lars Bønding, i en status over branden torsdag morgen.
Hele natten har brandfolk været til stede ved bygningen for at sikre en kontrolleret nedbrænding af laden og de op mod 200 ton halm, der lå deri - allerede onsdag aften stod det hurtigt klart, at man ikke kunne redde laden og dens indhold.
- Men der er stadig masser af halm tilbage endnu, og det er klart, at med så store mængder kan branden vare i flere dage, hvis bare man lader den fortsætte. I løbet af i dag tager vi derfor stilling til, om vi vil bruge maskiner for at fjerne noget af halmen, så branden kan blive slukket hurtigere, forklarer indsatslederen og uddyber, at brandfolkene har flammerne under kontrol.
UPDATE:
Den 500 kvm store halmlade, der onsdag aften brød i brand på Østerhåbsvej i Horsens, får lov til at brænde ned i en kontrolleret nedbrænding - der er ikke mere, brandfolkene kan gøre for at redde bygningen.
Indsatsleder hos Horsens Brand & Redning, Lars Bønding, oplyser, at branden, der brød ud omkring kl. 20.30, onsdag aften kom under kontrol, og at et hold på fire-seks brandmænd var på stedet i nat for at overvåge flammernes fortæring af de 400 bigballer med en vægt på 180-200 ton, der lå i laden.
Tidligere på aftenen var der frygt for, at der kunne ske skader på en nærliggende gylletank, hvilket kunne give en betydelig forurening i området. Gylletanken blev holdt sammen af stålwirer, som var i fare for at overophede og gå i stykker, men det lykkedes at køle dem ned, forklarer Lars Bønding.
- Kl 23 sætter vi en gruppe ind som brandvagter i nat, og så lader vi alt det brænde, som kan brænde. Derefter gør vi status i morgen, når vi bedre kan vurdere omfanget, og så vil vi overveje, om vi skal fjerne resterende materiale med maskiner eller lade branden fortsætte, sagde indsatslederen onsdag aften. Han har tidligere oplevet lignende brande, der fortsatte i adskillige dage.
Umiddelbart har man hos Brand & Redning, der i første omgang rykkede ud med 14-16 mand, ikke et oplagt bud på, hvordan branden opstod, og det bliver nu op til politiet at få klarlagt årsagen.
Fotograf: Dalby
22/03-13 Kl 19:00 Spis & Dans i Sønderbro kulturhus ( Horsens )
I dag var vi til spis og dans i Sønderbro kulturhus hvor der var musik til maden og bagefter kunne man få sig en sving om, det var prima de ældre der var mødet op, og musiken var også for de ældre

Fotograf: Dalby
09-03-13 Detroit Motor Show 2013 ( Detroit )
vi modtog i dag nogle billeder fra Detroit i USA vi prøver at finde ud af hvad det var for noget
Fotograf: Ole
09/03-13...Kl 12:00Messecenter Fredercia
vi var i dag til messe show i Fredercia sammen med Dækimporten hvor der er alt fra gammle biler motorcykler og knallerter samt reservedele og et kæmpe kræmmermarket
Fotograf: Dalby
06/03-13 Kl 11:10 FUH Nr.Snede
Kort før middag skete et alvorligt trafikuheld på Vejlevej ved Nr. Snede. Det var en personbil og en lastbil, der tørnede sammen i krydset mellem Vejlevej og Nortvigvej i nærheden af Statsfængslet, og ifølge vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi var der tale om et alvorligt sammenstød.
Lastbilen er ved at falde ned på en underlæggende vejsti ved en bro. Hvis en fører kravler ud i den forkerte side, risikerer vi, at lastbilen falder ned, og hvis han kravler ned i den rigtige side, kan det være, den bliver stående, siger vagtchefen.
Fotograf: Dalby
UNIKKE BESØG
Synes godt om os på Facebook
Login som bruger her

Opret som bruger
Log ind her
Fotografer
Dalby
Michael
Peder
Mulle
Jørn
Ole
Kirsten
Samarbejdspartner

JP-tryk
Bomles Venner
Chr. Holmsgades Autoværksted
Solion.dk
Den Gule Fare
Newsbreak
Beredskabdk
Alarm112midtjylland.dk
Bisted Motorsport
Brugerafstemning
hvornår er i inde på hjemmesiden, er det om

Morgen
Morgen
0% [0 Stemmer]

Formiddagen
Formiddagen
0% [0 Stemmer]

Middagen
Middagen
0% [0 Stemmer]

Eftermiddag
Eftermiddag
0% [0 Stemmer]

Aften
Aften
67% [2 Stemmer]

Natten
Natten
0% [0 Stemmer]

På alle tider af døgnet
På alle tider af døgnet
33% [1 Stemme]

Stemmer: 3
Du er nødt til at logge på for at stemme.
Påbegyndt: 10-04-2017 23:35:56

Afstemningsarkiv
Nyheder
Tilfældige nyheder
10/04-14 Kl !9:00 Hi... 2103
11/05-16 Kl 21:02 By... 1897
09/02-17 Kl 17:30 Ki... 1404
01/01-14 Kl 0:00 Nyt... 2043
09/11-13 Kl 15:00 AC... 2079
Populære nyheder
19/10-13...Kl 09:00 ... 5601
09-03-13 Detroit Mot... 5560
09/05-13 Traktortræk... 5253
13/04-13...kl 18:00 ... 5036
19/01-14 kl Ca 15:10... 4786
Info om nyheder
Nyheder i databasen: 843
Læst antal gange: 1488764
Reklamer
Copyright © Made by Dalby 2013 Hosted by solion.dk Alle billederne er taget med NIKON. Alle billeder på freelance-billeder.dk er freelance-billeders ejendom og må ikke benyttes uden skriftlig tilladelse fra indehaveren Kontakt Freelance-billeder.dk på 61 100 390 eller på dalby@freelance-billeder.dk

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

5,363,147 Unikke besøg

Original DAJ Blue Theme by: Dustin Baccetti · Ported for PHP-Fusion v6 by: Fuzed Themes · Converted to PHP-Fusion v7 by Dalby