20/10/2019 15:57:11  
 
Navigation
Besøgende
Gæster online: 2
Brugere online: 0
Antal brugere: 32
Ikke aktiverede: 0
Nyeste bruger: AnniHoffmann
10 nyeste brugere: Klik her
 3,136,067 Unikke besøg
1297 Besøg pr. dag
Instagram

twitter

Reklamer
Velkommen
Vi er frivillige fotografer som ønsker at dele vores billeder med andre mennesker. Vi tager bla billeder af: Begivenheder. F.eks Havnefester, Natur, Dyreliv, Alarmer, Sport Kampe. Og alt hvad der ellers fanger vores interesse. vi har osse mulighed for at lave billeder for private kunder. Opret dig som bruger,så vil du få adgang til sidens mange billeder. Har du et kamera og har du mod på at tage billeder..så kan du ansøge som fotograf ved at maile på dalby@freelance-billeder.dk .skriv lidt om dig selv. eller du kan ringe til 61 100 390 Mvh Freelance-billeder.dk
Info: Freelance-billeder.dk har lavet en aftale med Bomles venner med at hjælpe dem med at hente deres udstyr og tag billeder af dem når de spiler rundt omkring i landet. Vi er begyndt at tag billeder af rallyløb rundt omkring i landet da vi tager billeder til Bisted motorsport deres Hjemmeside kan ses længer ned af siden. HUSK AT OPRETTE DIG SOM BRUGER
03/04-13 Kl 7:44 Brand-Skib på land/dok ( Horsens )
En lystbåd brændte i morges på lystbådehavnen i Horsens.
Det fortæller Ole Hansen Wessel,indsatsleder ved Horsens Brand og Redning, som rykkede ud for at slukke branden.
- Først kom et par lidt diffuse meldinger om, hvor branden egentlig var, men brandvæsenet kom omkring kl. 23.45 frem til den brændende motorbåd, som stod opmagasineret på pladsen bagved Stark.
- På det tidspunkt havde ilden godt fat i båden, fortæller Ole Hansen Wessel, og der var stort set kun skroget tilbage, da brandvæsenet forlod stedet igen, hvor det også kunne konstatere varmeskader på to både, der stod tæt på den brændende båd.

Fotograf: Dalby
02/04-13 Kl 15:35 str.forurening-Gylludslip ( Horsens )
Det kunne være gået meget galt, da flere liter gylle løb ud fra en gylletank på en gård på Bollervej tirsdag eftermiddag. Men heldigvis reagerede ejeren hurtigt og fik tilkaldt brandvæsenet og en slamsuger.
- Det kunne have været meget værre, fordi der er afløb ned til Horsens Fjord i området, men der er kun sket minimal skade, lyder det fra beredskabschefen i Hedensted Brand og Redning, Peter Bruun.
For meget gylle
Uheldet skete, fordi gylletanken blev overfyldt, og der derfor kom afstrømning fra overfladen.
Beredskabschefen vurderer, at der er løbet 10-20 kubikmeter gylle ud.
Hedensted Brand og Redning rykkede ud kl. 16.30, og miljøbilen fra Horsens Brand og Redning kom også til stedet. Omkring k. 18.30 kunne brandvæsenet forlade stedet igen.
Fotograf: Prodriver ( Freelance-fotografer.dk
02-04-13 Besøg i Horsens Legeland
Vi var i dag på besøg i Horsens Legeland, som havde åbent i dag pga læreres lockout, så børn kunne morer sig med at lege, der var en del spillemaskiner som ikke koster nogle når først entren er betalt og det er ikke kun for børn men for alle, man kan også leje legelandet til fødselsdage, polterabend, blå mandag og firmaevents m.m. så kig forbi Fuglevangsvej 45 Horsens
Fotograf: Dalby
28/03-13 Natur billeder fra Julsminde og omegn
Vi var i dag i Julsminde storestrand og tag nogle flotte natur billeder af både måger, Vandrefalk, egern, heste og en hare + der er også nogle billeder af Horsens set fra bollervejen
Fotograf: Dalby
27/03-13 "Yellow night" Open by Night ( Horsens )
Brystbomben Linse Kessler er en af de attraktioner, der i aften skal lokke horsensianerne på gaden til årets første omgang Open by Night.
Cityforeningen City Horsens har hyret den københavnske reality-kendis, der ud over sine omfangsrige "påskeæg" er kendt for at være søster til bokseren Mikkel Kessler, og den barmfagre blondine giver et tre timer langt talkshow i Bytorv Horsens kl. 18-21.
Hvis man ellers kan løsrive sig fra Linse Kesslers store... foredrag... er der dog også meget andet at opleve: Øko-kød, hoppeborg og en boldjonglør for at nævne nogle af indslagene i løbet af aftenen, der er døbt "Yellow night" i anledning af påsken,
- Gul er en farve, vi bliver i godt humør af. Den er fuld af varme, smil og forår, og det er lige præcis den stemning, vi fylder byen med denne aften, fortæller eventkoordinator Lykke Veel Jeppe fra City Horsens.
UPDATE:
Der var flere hundrede mennesker i kø for at møde Linse Kessler onsdag aften. De mange fremmødte stod i kø i flere timer for at få en autograf
Brystbomben Linse Kessler gæstede Bytorv Horsens fra kl. 18 til 21 i forbindelse med arrangementet Horsens By Night, Hun er ud over sine omfangsrige "påskeæg" kendt for at være søster til bokseren Mikkel Kessler.
Fotograf: Prodiver ( Freelance-fotografer.dk
25/03-13 K 12:45 Bygn.brand-Gård ( Enner )
Det var formentlig et overophedet træpillefyr, der mandag ved middagstid var skyld i en brand i en landejendom
Ejendommens beboere var hjemme, da branden brød ud, og de fik hurtigt alarmeret brandvæsenet.
- Fyrrummet er brandskadet, og en del af resten af huset er røgskadet, fortæller indsatsleder Anders Jeppesen fra Horsens Brand & Redning.

Fotograf: Dalby
22/03-13 Kl 16:15 FUH fastklemt ( Horsens )
To biler kørte fredag eftermiddag sammen på Bjerrevej ved Dallerup Sø.
Det har formentlig været fygesne på kørebanen, der var skyld i, at de to modkørende biler snittede hinanden og røg i hver sin grøft.
Fotograf: Dalby
20/03-13 Kl 20:22 Bygn.brand-gård ( Storbrand ) ( Horsens )
Her til aften er der udbrudt brand i en 500 kvm stor lade på Østerhåbsvej i Horsens.
Alarmen gik ca. kl. halv ni onsdag aften, og i skrivende stund er 10-12 mand fra Brand & Redning i færd med en kontrolleret nedbrænding af laden.
I laden var i omegenen af 400 bigballer, som skulle være brugt til opvarmning på Byholm Landbrugsskole.
Frygter forurening
Brand & Redning er i skrivende stund i gang med en kontrolleret nedbrænding af laden, og sideløbende med det arbejde køler Brand & Redning et hus og en gylletank, der er faretruende tæt på branden, ned.
Gylletanken, der er helt fyldt, bliver holdt på plads af bl.a. nogle stålwirer, der er i fare for at sprænge pga. strålevarme fra branden. Brand & Redning frygter, at gylletanken kan vælte, hvis wirerne sprænges, da det i givet fald vil resultere i omfattende forurening.
Det oplyser indsatsleder Lars Bønding til Horsens Folkeblad.
UPDATE:
Den halmbrand, der onsdag aften brød ud i en 500 kvm stor lade på Østerhåbsvej 51 mellem Horsens og Hatting, kan ende med at fortsætte i dagevis.
Det konstaterer indsatsleder hos Horsens Brand & redning, Lars Bønding, i en status over branden torsdag morgen.
Hele natten har brandfolk været til stede ved bygningen for at sikre en kontrolleret nedbrænding af laden og de op mod 200 ton halm, der lå deri - allerede onsdag aften stod det hurtigt klart, at man ikke kunne redde laden og dens indhold.
- Men der er stadig masser af halm tilbage endnu, og det er klart, at med så store mængder kan branden vare i flere dage, hvis bare man lader den fortsætte. I løbet af i dag tager vi derfor stilling til, om vi vil bruge maskiner for at fjerne noget af halmen, så branden kan blive slukket hurtigere, forklarer indsatslederen og uddyber, at brandfolkene har flammerne under kontrol.
UPDATE:
Den 500 kvm store halmlade, der onsdag aften brød i brand på Østerhåbsvej i Horsens, får lov til at brænde ned i en kontrolleret nedbrænding - der er ikke mere, brandfolkene kan gøre for at redde bygningen.
Indsatsleder hos Horsens Brand & Redning, Lars Bønding, oplyser, at branden, der brød ud omkring kl. 20.30, onsdag aften kom under kontrol, og at et hold på fire-seks brandmænd var på stedet i nat for at overvåge flammernes fortæring af de 400 bigballer med en vægt på 180-200 ton, der lå i laden.
Tidligere på aftenen var der frygt for, at der kunne ske skader på en nærliggende gylletank, hvilket kunne give en betydelig forurening i området. Gylletanken blev holdt sammen af stålwirer, som var i fare for at overophede og gå i stykker, men det lykkedes at køle dem ned, forklarer Lars Bønding.
- Kl 23 sætter vi en gruppe ind som brandvagter i nat, og så lader vi alt det brænde, som kan brænde. Derefter gør vi status i morgen, når vi bedre kan vurdere omfanget, og så vil vi overveje, om vi skal fjerne resterende materiale med maskiner eller lade branden fortsætte, sagde indsatslederen onsdag aften. Han har tidligere oplevet lignende brande, der fortsatte i adskillige dage.
Umiddelbart har man hos Brand & Redning, der i første omgang rykkede ud med 14-16 mand, ikke et oplagt bud på, hvordan branden opstod, og det bliver nu op til politiet at få klarlagt årsagen.
Fotograf: Dalby
22/03-13 Kl 19:00 Spis & Dans i Sønderbro kulturhus ( Horsens )
I dag var vi til spis og dans i Sønderbro kulturhus hvor der var musik til maden og bagefter kunne man få sig en sving om, det var prima de ældre der var mødet op, og musiken var også for de ældre

Fotograf: Dalby
09-03-13 Detroit Motor Show 2013 ( Detroit )
vi modtog i dag nogle billeder fra Detroit i USA vi prøver at finde ud af hvad det var for noget
Fotograf: Ole
09/03-13...Kl 12:00Messecenter Fredercia
vi var i dag til messe show i Fredercia sammen med Dækimporten hvor der er alt fra gammle biler motorcykler og knallerter samt reservedele og et kæmpe kræmmermarket
Fotograf: Dalby
06/03-13 Kl 11:10 FUH Nr.Snede
Kort før middag skete et alvorligt trafikuheld på Vejlevej ved Nr. Snede. Det var en personbil og en lastbil, der tørnede sammen i krydset mellem Vejlevej og Nortvigvej i nærheden af Statsfængslet, og ifølge vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi var der tale om et alvorligt sammenstød.
Lastbilen er ved at falde ned på en underlæggende vejsti ved en bro. Hvis en fører kravler ud i den forkerte side, risikerer vi, at lastbilen falder ned, og hvis han kravler ned i den rigtige side, kan det være, den bliver stående, siger vagtchefen.
Fotograf: Dalby
UNIKKE BESØG
Synes godt om os på Facebook
Login som bruger her

Opret som bruger
Log ind her
Fotografer
Dalby
Michael
Peder
Mulle
Jørn
Ole
Kirsten
Samarbejdspartner

JP-tryk
Bomles Venner
Chr. Holmsgades Autoværksted
Solion.dk
Den Gule Fare
Newsbreak
Beredskabdk
Alarm112midtjylland.dk
Bisted Motorsport
Brugerafstemning
hvornår er i inde på hjemmesiden, er det om

Morgen
Morgen
0% [0 Stemmer]

Formiddagen
Formiddagen
0% [0 Stemmer]

Middagen
Middagen
0% [0 Stemmer]

Eftermiddag
Eftermiddag
0% [0 Stemmer]

Aften
Aften
67% [2 Stemmer]

Natten
Natten
0% [0 Stemmer]

På alle tider af døgnet
På alle tider af døgnet
33% [1 Stemme]

Stemmer: 3
Du er nødt til at logge på for at stemme.
Påbegyndt: 10-04-2017 23:35:56

Afstemningsarkiv
Nyheder
Tilfældige nyheder
17/12-17 kl 14:01 By... 492
11/12-14...kl 17:59 ... 1107
30/07-15 Kl 12:48 By... 1084
01/08-18 Kl. !2:00 F... 280
11/10-15 Kl 20:54 FU... 1099
Populære nyheder
19/10-13...Kl 09:00 ... 4214
09-03-13 Detroit Mot... 4023
09/05-13 Traktortræk... 3848
13/04-13...kl 18:00 ... 3715
19/01-14 kl Ca 15:10... 3496
Info om nyheder
Nyheder i databasen: 837
Læst antal gange: 880332
Reklamer
Copyright © Made by Dalby 2013 Hosted by solion.dk Alle billederne er taget med NIKON. Alle billeder på freelance-billeder.dk er freelance-billeders ejendom og må ikke benyttes uden skriftlig tilladelse fra indehaveren Kontakt Freelance-billeder.dk på 61 100 390 eller på dalby@freelance-billeder.dk

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

3,136,067 Unikke besøg

Original DAJ Blue Theme by: Dustin Baccetti · Ported for PHP-Fusion v6 by: Fuzed Themes · Converted to PHP-Fusion v7 by Dalby