24/10/2021 11:41:52  
 
Navigation
Besøgende
Gæster online: 1
Brugere online: 0
Antal brugere: 35
Ikke aktiverede: 0
Nyeste bruger: Jesper langballe
10 nyeste brugere: Klik her
 5,363,202 Unikke besøg
1701 Besøg pr. dag
Instagram

twitter

Reklamer
Velkommen
Vi er frivillige fotografer som ønsker at dele vores billeder med andre mennesker. Vi tager bla billeder af: Begivenheder. F.eks Havnefester, Natur, Dyreliv, Alarmer, Sport Kampe. Og alt hvad der ellers fanger vores interesse. vi har osse mulighed for at lave billeder for private kunder. Opret dig som bruger,så vil du få adgang til sidens mange billeder. Har du et kamera og har du mod på at tage billeder..så kan du ansøge som fotograf ved at maile på dalby@freelance-billeder.dk .skriv lidt om dig selv. eller du kan ringe til 61 100 390 Mvh Freelance-billeder.dk
Info: Freelance-billeder.dk har lavet en aftale med Bomles venner med at hjælpe dem med at hente deres udstyr og tag billeder af dem når de spiler rundt omkring i landet. Vi er begyndt at tag billeder af rallyløb rundt omkring i landet da vi tager billeder til Bisted motorsport deres Hjemmeside kan ses længer ned af siden. HUSK AT OPRETTE DIG SOM BRUGER
06/04-17 Kl 23:49 Igen brand hos MC Gallerne i Horsens
Kl 23:49 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til
Hattingvej i Horsens, hvor der var brand hos MC Gallerne igen efter de er flyttet der er 3. gang at der er brand hos den to gang på Fuglevangsvej og nu her.
da man kommer frem der er ild inde i huset men den få man hurtig slukket igen og politiet undersøger og det er påsat.
Fotograf: Dalby
03/04-17 K 19:55 Storbrand på virksomheden POCA glasfiber i Hedensted
Kl 19:55 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Hedensted ) en tur til
Ndr. fabriksvej. Da man kommer frem brænder det meget kraftig i den ene ende så man får hjælp fra Vejle, Horsens , Hornsyld Trekantområdes Brandvæsnet, Beredskabsstyrelsen Midtjylland.
Som sagt så brændte det voldsomt i den ene ende så man går i gang med at slukke den men ca en time efter alarmen indgik stod det hele i flammer, så man gjorde alt hvad man for at rede kontoret men nogle af de ansatte fik travlt med at få vigtige ting ud Bl.a. en server og en masse af ringbind.
brandvæsnet kunne se at det var en af de svære opgaver at få styr på branden men de fik kontrol over den
der bliv også sendt sirenevarsel om at holde sig inden døre til sidst kom der 2 CAFS-Sprøjter fra Beredskab Øst
for at lægge skum over branden det er noget der er virker efter en times tid var der ikke flammer, men så er der en del efterslukknings arbejde tilbage. Der er ikke mere tilbage af virksomheden da en er brændt ned til grunden.
Der var ikke mennesker der kom til skade da der ikke var nogen på arbejde da branden brød ud
Fotograf: Dalby

Video: Dalby
03/04-17 Kl 15:43 Bilist kørte ind i et træ ved Øsbrik
Kl 15:43 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til Stenbjergvej ved Østbrik, hvor en bilist var kørt ind i et træ personen bliv kørt med ambulance til syghuset i Horsens, hvor meget der er sket med personen vides ikke.
Bilen er en udlejningsbil den kommer ikke på vejen igen.
Brandvæsnet fik ryddet op så vejen igen er farebart
Fotograf: Dalby
01/04-17 Kl 03:00 Eftersøgning af en 74-årige mand ved Nørrestrand i Horsens
Poltiet og en redningshelikopter var i nat på jagt efter en 74-årige dement mand der var gået fra plejecentret Lindehøj ved 04:30 tid returneret redningshelikopteren igen uden held man forsætter eftersøgningen i dag. Man havde politihunde ude igen her til middag, politiet har bedt borgerne i Horsens omkring Lindehøj at kigge efter ham
Fotograf: Dalby
31/03-17 Kl 14:00 2 personer bliv dræbt ved Hasselager i nat
2 personer mistet livet i en soloulykke ved Hasselager her i nat.
bilen var kommet for lang over i rabatten og føreren mester herredømmet over bilen som køre ind i et træ,
personerne sidder i bilen der brænder og da politiet kommer kan de ikke gør noget får brandvæsnet komme og slukker bilbranden der ser man at der sidder 2 personer som er brændt ihjel
Ære væres deres minde
Fotograf: Dalby
31/03-17 Kl 12:00 På rundtur i Marselisborg Slot park i Aarhus
Marselisborg Slot ligger på Kongevejen 100 i det sydlige Aarhus i den nordlige ende af Marselisborgskovene ved Mindeparken.
Slottet blev bygget i 1899-1902 af arkitekten Hack Kampmann. Det var "folkets bryllupsgave" til det senere kongepar, kong Christian 10. og dronning Alexandrine, der startede traditionen med at bruge det som sommerresidens. Det ligger på det tidligere Havreballegårds jorder.
Marselisborg Slot er skænket til "den til enhver Tid regerende Konge i Danmark" og kan således ikke arves af andre end den, der arver tronen. Det blev oprindeligt kaldt Prinseboligen i Jylland og det var et vigtigt led i forsøget på at knytte Kongefamilien nærmere til Jylland, hvor den ikke havde haft egentlige boliger i århundreder.
Ved dronning Alexandrines død i 1952 overtog kong Frederik 9. slottet. I 1968 overdrog kong Frederik 9. Marselisborg til tronfølgeren Margrethe og den senere prinsgemal. Samtidig blev slottet moderniseret for midler indkommet ved folkegaven 1967.
Marselisborg Slot er en folkegave i den forstand, at projektet var finansieret af frivillige økonomiske bidrag og anlagt på en grund foræret af Aarhus Kommune til formålet. Flere andre danske byer og virksomheder blev inddraget i projektet, da prinseslottet skulle møbleres; heriblandt Horsens, Vejle, Randers, Ålborg og Thisted og for at nævne nogle stykker. Indsamling påbegyndtes i efteråret 1897, og var fra begyndelsen organiseret af stiftamtmand Dreyer, baron J. Rosenkrantz fra Sophiendal og godsejer Chr. Neergaard fra Aakjær. Den 20. maj 1898 stillede Aarhus Kommune 10 tønder land jord til rådighed for prinseslottet og herefter påtog arkitekt Hack Kampmann sig opgaven at udarbejde bygningsplanerne sammen med den københavnske stadsingeniør Charles Ambt. Anlægsgartner L. Chr. Diederichsen påtog sig opgaven med at anlægge parken. Det samlede budget lød på kr 150.000.
Den 7. juni 1902 stod boligen færdig og den blev herefter foræret som bryllupsgave til Kronprins Christian og hans brud Alexandrine af Mecklenburg-Schwerin, fra det danske folk. Kort tid efter overtagelsen foreslog prinsen at forpagte de 30 tønder land foran slottet ned mod bugten for ikke at få bebyggelse her, der kunne ødelægge udsigten. Den 11. juni 1902 godkendte Aarhus byråd dette ønske, og der blev lavet en forpagtningskontrakt på ti år, mod 40 kroner pr. tønde land i afgift. Samtidig fik prinsen forkøbsret til hele arealet, der senere blev til Mindeparken.
Gennem tilkøb af jord i 1913-17, forøgede kong Christian 10. slotsparken og haveområdet bagved til 23½ tønder land.
I 1913 blev der opført en gardergård sydvest for slottet. I 1915 en kavalérbygning. I 1967/68 lod kong Frederik 9. opføre vagtbygningen, som ligger ved indkørslen til slotsområdet. Fra 1974 til 76 er der plantet ca. 500 gamle rosensorter i slotsparken.
Slotsparken blev i 1974 åbnet for offentligheden, når kongehuset ikke bor på slottet. I den forbindelse overtog Aarhus Kommune vedligeholdelsen af parken.
I slotsparken er der opstillet forskellige skulpturer feks.:
Fontæne udført af billedhuggeren Jens-Flemming Sørensen
Skulptur, "Grand Couple" af den franske kunstner Étienne-Martin
Skulptur af billedhuggeren Sonja Ferlov Mancoba
Malteserbue skænket af Maltas premierminister Dom Mintoff
Bygningsspir fra en bygning fra 1918-tals bygning fra Københavns sydhavn
Blomsterkumme, der formentlig stammer fra Skagen
Granit-skulpturene "Tre løver og ni hjerter" af Claus Ørntoft er de senest opførte og måske mest markante.
Fotograf: Dalby
30/03-17 Kl 19:30 Øvelse hos Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) på Horsens Fjord
Her til aften holdte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) øvelse på Horsens Fjord, hvor man først fik båden i vandet og bagefter snakket man om øvelsen forløb for at til sidst komme ud på vandet
Fotograf: Dalby
29/03-17 Kl 21:13 Større olieforuredning ved Julsminde
Her til aften måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Klakring ) en tur ti Gludvej hvor der var smidt et 5 Km langt spor af hydraulikolie der stammer fra en lastbil eller en traktor. Brandvæsnet ha tilkaldt en sandspreder til at suge olien op, for vejen er glat
Fotograf: Dalby
27/03-17 Kl 05:44 En tom grisetransporter væltet her til morgen ved Give
Her til morgen var der en grisetransporter der væltet ved Give, lastbilen lå på tværs af vejen som er en primærrute. Lastbilschaufføren sad teknisk fastklemt så man valgt at skære forruden ud får at få ham ud så sikker ud som muligt men havde ikke rigtig taget noget vider skade men bliv for en sikkerhedes skyld kørt til skadestuen i Kolding.
Man havde noget problemer med at få den på vejen igen da en af wiren knækket over på grund af vægten, men det lykkes så den kom tilbage på sporet, så der er noget rengøring af vejen og lastbilen bliv kørt væk.
Vejen bliv genåbnet igen ca kl 11
Fotograf: Dalby
27/03-17 Kl 07:15 Bygningsbrand i Gård i Brædstrup
Klokken 07:14 blev Sydøstjyllands Brandvæsen station Brædstrup og Indsatsleder Horsens kaldt til brand på Brokhøjvej i Brædstrup.
Ved ankomst til stedet ryger det meget fra en af bygningerne.
Brandvæsnet får hurtigt branden underkontrol.
Ingen personer er kommet noget til under branden.
Fotograf: Beredskabdk.net
25/03-17 Kl 09:00 Den orginale Olsen bande bil
Men der var jo lige en bil der ikke blev sagt i sidste nyhed og det var at den ægte Olsen bande bil også var der, det er en Chevrolet Bel Air fra 1959 som er kendt i Olsen bandene filmene nr. 8 til 13.
Det var en kæmpe Olsen bande fan der viste at den findes et sted i landet så med hjælp fra Nordisk film lykkes det at finne den, men for at sige det som det var så var den bund hammerne rusten. Men bilen bliv købt for mange penge men som den store fan som han nu er nu skal det lige siges at han er mekaniker og har sig ejet værksted
så meget af det har han selv gået og lavet men også hjælp fra andre. Så han gik i gang med bilen og ca 1000 arbejdes timer senere er bilen blevet synet og er klar til de danske veje.
Morten Grunwald ( Benny ) har sagt ja til at køre den igen for det var ham de kørte bilen i filmene også
Den politibil der holder ved sin af er en tro kopi af en af dem der var med i Olsen bandene filme

Man kan læse meget mere om bilen Olsen bandene bilen klik her

Fotograf: Dalby
25/03-17 Kl 09:00 Forårs Bilmesse & Brugtmarked 2017
Kl 9:00 slog MESSE C dørene op til dette års bilmesse & brugtmarked hvor der i var
temaet filmbiler var der biler fra James Bond´s Aston Martin V12 Vanquish fra filmen " Die Another day "
men der var også andre filmbiler bl.a. Messerschmitten fra Øbberbøv og poeten og lillemor og replika biler fra fast & furious men også den bil rotterne kørte i i filmen midt om natten men ellers var der mulighed for at købe alt muligt ting og sager både til biler, motorcykler og knalleter.
En del bilklubber var der også + et stort kærmmermarked
Fotograf: Dalby
24/03-17 Kl 09:00 Transportmessen 2017
I denne uge ( torsdag til Lørdag ) der er Transportmesse i messecenter Herning
Der var alt fra lastbiler til minibusser. Volvo var der med verden hurtigste lastbil med en topfart på 256 Km/t,
så det må være det man kalder en voldsom Volvo.
Der var en dobbeltdækkerbus den havde 420 HK og 2500 NM pris 3,4mill tager man dens kvadratmeter svare det til ca 52 m2 Pr etage. der var også en masse af boder hvor man kunne få spørgsmål hvordan man får en stort kørekort til forsikringer eller hvordan man bliver vognmand, men man kunne også købe lire til trucken lys var der en del boder af men også med værktøj og donkrafter i store størrelser og vaskemaskiner ikke den der bruges hjemme til tøjet men til at vaske lastbilen eller bussen med.
Blev man sulten så kunne man også købe mad både fransk hot dogs men også rigtig mad i cafeteriet.
Det koster 100 kr. for at komme ind man kan godt sætte en dag til at se det hele.
Transportmessen 2019 kommer i Marts igen hvor vi håber at komme igen
Fotograf: Dalby
23/03-17 Kl 11:30 En tur rundt om Nørrestrand + lidt mere
I dag var vi rundt om Nørrestrand en tur på 13.7 km, vi så flere dyr bl.a. en Sommerfugl og et rådyr og flere fugle og ænder. Da vi gik kom der også nogle fly forbi.
Vi var forbi Nebel der ligger nord for Horsens en lille by.
På de sidste billeder var der nogle ænder der var kommet op og slås da der var to hanner og en hun
Fotograf: Dalby
22/03-17 Kl 18:40 Regningsopgave på Langeline i Horsens
Her til aften måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur på Langeline
hvor en person var gået i vandet, man satte båden i vandet og fik redet personen i land igen. personen blev kørt på sygehuset, hvad der er sket med personen vides ikke.
Fotograf: Dalby
22/03-17 Kl 11:00 En forårsdag i Lunden i Horsens
I dag var vi en tur i Lunden for at tag nogle billeder af de flotte blomster der er nede ved Sundvej i disse dage, så det kan kun anbefales at komme i Lunden

INFO: ( På grund af sygdom kommer der ikke så mange billeder op på siden, men der komme ligt en gang i mellem.
Alarm billeder kommer der ikke rigtig nogle af da jeg ikke pt må køre i bil men vi får det vi kan få
håber snart vi er klar igen. )

Fotograf: Dalby
20/03-17 ca 10:15 En grisetransport er Væltet ved Egebjerg
Her til formiddag væltede en grisetransport ved Egebjerg.
Uheldet skete ved Skanderborgvej og Rådvedvej. Det var en traktor som var på vej til Danish Crowns Slagteri ved Egebjerg.
Der var 107 grise ombord på transporten. Nogle af dem løb ud på vejen. 77 grise blev kørt videre til slagteriet mens 30 døde under ulykken, eller blev aflivet på stedet.
Traktoren blev kørt af en 23 årige mand. Traktoren væltede da han ville køre en ekstra omgang i rundkørslen for at få den kø væk der var kommet bag ham. Den unge mand mærker noget der rykker i traktoren, og når lige at se vognen tipper så traktoren står på forhjul. Der skete ikke noget med chaufføren.
Fotograf: KHC
19/03-17 Kl 23:33 Solouheld på Silkeborgvej i Brædstrup
Klokken 23:33 blev Sydøstjylland brandvæsen station Brædstrup og Indsatsleder Horsens kaldt til et solouheld på Silkeborgvej ved Brædstrup.
Ved ankomst til stedet holder der et køretøj nede i grøften, Politiet mistænker personen for at være spiritus påvirket og tager ham med på stationen oplyser Vagtchefen Henrik Dam fra Sydøstjyllands politi.
Igen personer kom noget til under ulykken.
Fotograf: Dalby & Beredskabdk.net
18/03-17 Kl 09:30 Ild i transformatorstation Indre ringvej Brædstrup
kl 09:30 blev Sydøstjyllands brandvæsen station Brædstrup + Indsatsleder Horsens kaldt til ild i transformatorstation på Indre ringvej i Brædstrup.
Ved ankomst til stedet afventer man at branden vil dø ud før man påbegynder slukningsarbejdet.
Brandvæsnet fik branden under kontrol og fik det slukket efter noget tid.
Fotograf: beredskabdk.net
11/03-17 Kl 04:31 Brand i kolonihavehus i H/F Pilevænget i Horsens
Her til morgen måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet en tur i Havekoloniforeningen H/F Pilevænget i Horsens hvor et kolonihavehus stod i brand man går straks i gang med at slukke den og ca en 1 time senere returnere man til brandstationen igen
Billederne er taget senere på dagen vi ved ikke hvornår

VI TAKKER FOR DE FREM SENDE BILLEDER
Fotograf: Bruger af siden
02/03-17 Bjærgning af den brænte båd fra Lystbådehavnen i Horsens
Her til morgen måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet en tur på Lystbådehavnen i Horsens
hvor en båd brændte, da man kommer frem har man problemer med at komme hen til båden med brandslangerne.
båden er total overtændt.
Sidst på eftermiddagen kom Artur Andersen Transport og fjerne båden, men det var ikke så nemt som det lyder for båden var fuldt op med vand og båden vejer ca 3,5 Tons, så man valgte at få den trækket på land stille og roligt så vandet kunne komme ud. Så man til sidst kun få den kørt væk i en container

VI TAKKER FOR DE FREM SENDE BILLEDER
Fotograf: Bruger af siden
21/02-17 Kl 20:50 Mindre uheld ved Dyreskuespladsen i Horsens
Her til aften skete der et mindre uheld ved dyreskuepladsen i Horsens, hvor to biler kørte sammen. Politiet fortæller til Freelance-billeder.dk at der ikke var personskade men bliv for et sikkerhedet skyld kigget efter af en læge.
Politiet gik i gang med at feje vejen så den igen kunne blive farebar
Fotograf: Dalby
21/02-17 Kl 13:56 FUH Fastklemt ved Horsens
Kl 13:56 måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( Station. Horsens ) en tur på Gammel Aarhuslandevej hvor en bil var kørt ned i grøften, man får person ud af bilen.
Der blev kørt med kørsel 1 tilbage til Horsens sygehus. bilen venter på at blive afhentet
Fotograf: Dalby
13/2-14 kl 00:10 Voldsom brand i Vejle i nat
Kl 00:10 måtte Trekantbrand ( Station Vejle ) en tur Petersmindevej hvor alarm gik som brand i institution da man kommer frem er der ild i Petersmindehallen så man sendte røgdykkere ind i bygningen, men kan se den kan de ikke selv klare så man får kontaktet både Børkop, Tørring, Fredericia for at få styre på branden, man forsøger at begrænse branden til en hal viden sin af. Man valgte at lave en kontrolleret nedbrændingen så der går nok det meste af dagen med at slukke den
Fotograf: Dalby
11/02-17 Kl 10:00 Horsens Plademesse 2017
Kl 10:00 åbnet års plademesse på Vågøvej i Horsens, hvor der er mulighed for at købe LP Plader og nogle cd´er, man kunne også købe pladespiller og anlæg hvis man havde fået blod på tanden.
der var alt muligt musik lige fra hård rock til dansk top musik, nyt som gammel
der var også mulighed for at købe øl og vand eller hvis sulten kom så kunne der også købes pølser og brød
der er åben fra kl 10:00 til 15:00 så kig forbi og få et tilbud

Vi takker Torben for at komme og tag nogle billeder
Fotograf: Dalby
10/02-17 Kl 13:40 En bilist kørte ind i en Elmast i Horsens
Her til morgen var en bilist noget uheldig da vedkommen ramte en Elmast på Ægirsgade i Horsens. øjenvine fortæller til Freelance-billeder.dk at bilisten kom kørne fra Mimersgade og vil dreje ned af Ægirsgade men uheldigvis glider ud og rammer elmasten som knækker nede ved jorden og rydder igennem et vindue.
senere på dagen kom EL-CON og et vognmandsfirma for at lave skaden igen for ikke nok med at det gik udover en rude men det var også skyld i at der ikke var lys på vejen rundt i området.
Fotograf: Dalby
09/02-17 Kl 21:54 En bil kørte ind i en container på lovbyvej i Horsens
Kl 21:54 måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur på Lovbyvej, hvor en bil havde kørt ind i en container der stod på vejen, om den var mærket af med lys eller ej vides ikke.
bilen er totals skadet om personen er komme noget til vides ikke men efter som brandvæsnet begyndte at fjerne vragdele fra vejen måtte det ikke være gå så galt igen som det ser ud til på bilen.
Bilen blev fjernet af SOS Dansk Auto Hjælp

UPDATE: Ejeren af den bil der kørte galt på Lovbyvej i går aftes stak af efter uheldet og af gode grunde ikke kunne køre derfra. Ejeren er frakendt sit kørekort og er taget for at køre narkopåvirketilstand hvorfor manden stak af kan man kun gætte sig til men han har måske ren mel i posen.
Fotograf: Dalby
09/02-17 Kl 17:30 Kick off dag i Forum Horsens
Nu er det lige før at superligaen starter igen og i dag var der kick off dag hvor AC Horsens skulle præsentere a holdets spillere
Det hele startet med at Søren Jochumsen fortalte hvad der skulle ske i løbet af aften.
Borgmester Peter Sørensen hold en tale om AC Horsens og byen og hvad der skulle gør holdet bedre i superligaen
der var også musik når der var pause det var forsangeren for SHOWDOWN der spillet AC Horsens Sangen ( De gule fra Østjylland ) da han var færdig kom Nick Horup forbi sammen med Tommy Poulsen, Bo Henriksen, Jeppe Mehl og Nels Lodberg hvor der var nogle spørgsmål som de skulle svare på.
Man kunne også stemme hvad der skulle være års video klip
og til sidst kom Uffe Holm og gav den hele armen
Fotograf: Dalby
02/02-17 Kl 16:36 Ældre mand fundet død i Brædstrup
Klokken 16.36 Modtog Alarmcentralen en anmeldelse om en livløs person på Vestergade i Brædstrup.
Sydøstjyllands politi og retsmedicinere samt teknikere undersøgte et dødsfald
hvor der er tale om en ældre mand.
Politiet afsøgte området med hunde og politiet afventer i øjeblikket en klarlægning af dødsårsagen
Det viste sig at den ældre mand var død af naturlige årsager
Fotograf: Beredskabdk.net
30/01-17 Kl 19:25 FUH Fastklemt på Tyrrestrupvej ved Haldrup
Kl 19:25 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur på Tyrrestrupvej hvor en person havde mistet herredømmet over sin AUDI og kørt ind i et træ Da man kommer frem går man i gang med at klippe taget af bilen men hvor meget der er sket med føreren vides ikke med ambulancen og lægebilen kørte med kørsel 1 ( med blå blink og horn ) tilbage til Horsens sygehus.
Fotograf: Dalby
26/01-17 Kl 20:17 FUH Falsklemt i Stouby
Kl 20:17 måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( Station Hornsyld ) en tur til Stouby hvor alarmen gik FUH fastklemt, da man kommer frem holder der en bil inde på en grund og brandvæsnet skulle ikke klippe bilen op eller noget så de returneret ret hurtigt igen hvad der er sket med personen /personerne vides ikke men ambulancen kørte med kørsel 2 tilbage
Fotograf: Dalby
24/01-17 Kl 18:30 Basketkamp mellem HIC og SISU i Forum Horsens
I dag skulle HIC møde SISU i Forum Horsens og da kampen gik i gang var det HIC der kom best fra start og kom hurtig foran med 8 point. SISU kom godt tilbage igen og kom da også foran men HIC viste at hvem der er mesteresterne og vandt med 106- 100
På lørdag der er pokalfinale
Fotograf: Dalby
22/01-17 Kl 13:00 Gå tur rundt i Dyreskoven og Nørreskoven i Vejle
I dag var vi en tur i Vejle i Dyreskoven og Nørreskoven hvor vi ville tag nogle billeder af dyrene og der var mange dådyr ca 50, der var også mange mennesker der havde fået samme ide.
Normalt plager vi at stoppe ved Vejlefjordbroen men i dag ville vi se hvor stor skoven er og jo den er faktisk rigtig stor i Nørreskoven er der 3 baner til moutainbike og nogle af dem der ikke for tøsedrenge.
på stisystemerne er der mulighed for at løbe rundt for det går både op og ned så er man i form så skulle man prøve en tur i Nørreskoven
Fotograf: Dalby
21/01-17 Kl 13:30 Naturen omkring Den genfundne bro ved Vestbrik
I dag var vi en tur ved Den genfundne bro ved Vestbrik. Vi gik rundt i skoven for at se om fuglene er begynde at komme frem vi så ikke noget med der var masse af fugle pip.
Stedet er vær at besøge der er masse af stier man kan gå rundt på og nyde skoven og dyrlivet.
Fotograf: Dalby
15/01-17 Kl 13:45 En vintertur i Bygholm Park i Horsens
I dag var vi en tur i Bygholm Park for det var længe sin vi havde været der,
der var andre der også havde fået samme ide og der var andre fotografer der og synes de ville tage nogle billeder af naturen.
Svanerne havde fået 8 unger men der var 2 der ikke var der hvad der er sket med dem vides ikke.
Vi kigget efter om isfuglen var der i dag, det var den ikke så vi prøver igen senere.
Vejret var også godt med koldt men hvad er det man siger det er ikke vejret det er galt med men påklædningen.
Fotograf: Dalby
13/01-17 Kl 22:06 Fastklemt bil i soloulykke på Strandpromenaden i Horsens
Klokken 22:06 Sydøstjyllands brandvæsen ( Station Horsens ) en tur på Strandpromenaden hvor en bil havde kørt ind i en lygtepæl.
Brandvæsnet klippet taget af bilen så man kunne få personerne fri
de blev kørt til sygehuset med kørsel 1.
Senere kom bilinspektøren og målte op hvad der var sket og kunne hurtig konstatere at bilen kørte på sommerhjul,
da han var færdig kom SOS Dansk Auto hjælp for at fjerne bilen.
efter ca 2 timer var vejen igen farebart.
Fotograf: Dalby
05/01-17 Kl 05:12 Bygningsbrand med fare for dyr i Brædstrup
Klokken 05:12 Sydøstjyllands brandvæsen Station Brædstrup + Horsens kaldt til Gårdbrand på Bolundvej lidt ude for Brædstrup. Ved ankomst til stedet brænder det kraftigt fra taget. Brandvæsnet kæmper for og få branden under kontrol.
Der var ikke fare for dyrene
Fotograf: Beredskabdk.net
01/01-17...kl 18:23 Lejligheds brand kostede 33 årig livet i Aabenraa
En 33-årig mand har tidligere på aftenen mistet livet, da han der opstod en voldsom brand i en etageejendom på Damss Teglgård i Aabenraa.
Branden blev anmeldt omkring klokken 18.23 og i forbindelse med branden blev to opgange evakueret.
Foruden den 33-årige mand er seks personer blevet kørt til hospitalet, hvor de er til observation for røgforgiftning. To af disse er betjente, der løb ind i den branden bygning, da de ankom til stedet.
Foruden den 33-årige mand boede dennes samlever på adressen, men hun var ikke hjemme, da branden udviklede sig. skadeservice har hele aften arbejdet på stedet med at få lukket lejligheden af.

Vi takker for de frem sendte billeder

Fotograf: Bruger af siden
01/01-17 En bil har været forladt i et halv år på en vejkant
En bil har været forladt i et halv år og hvorfor den ikke er fjernet vides ikke
Fotograf: Dalby
01/01-17 00:46 Voldsom brand i genbrugsbutik i Laden
I Lading var der ild i en stor firelænget gård på Viborgvej, som indeholder forretningen Aarhus Klunserne. Flammer havde fået fat i tre af længerne, og søndag morgen er beredskabet stadig til stede for at efterslukke gården. De tre længer er brændt helt ned
Fotograf: Dalby
01/01-17 En svensk mand kørte galt under en politijagt
Manden kom lørdag kørende ad Skanderborgvej i en svensk indregistreret Opel Vectra. Her kørte han over for rødt lys ved tilkørslen til Østjyske Motorvej mod syd. Kører derfra over for rødt lys fire gange med en hastighed på cirka 140 kilometer i timen ud ad Vroldvej.
Bilen bliver eftersat, og på et tidspunkt bakker den med høj hastighed ved Vroldvej og Møllegade og bakker mod øst ad Møllegade og snurrer rundt, hvor man er ved at ramme en 14-årig fodgænger, der må springe for ikke at blive ramt. Bilen kører videre ad Møllegade til venstre rundt om et helleanlæg og fortsætter helt op til Engholmsvej, hvor den med høj hastighed forsøger at bakke mod vest og ender i stendige til en have på Møllegade
Fotograf: Dalby
01/01-17 Kl 04:33 Endnu en bilbrand på P-pladsen på Kildegade
Kl 04:33 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) endnu en tur til P-pladsen på Kildegade hvor der stod en bil med ild det var den det holdt ved sin af den der brændte kl 01:51 man får den hurtig den slukket også returner til stationen igen.
Sydøstjyllands Brandvæsnet havde en rigtig travlt nytårsaften de måtte rykke ud 10 gange fra kl 22:00 til Kl 05:00
det var mest container og skraldespande men også to bilbrande
Fotograf: Dalby
01/01-17 Kl 10:50 En fejemaskine påkørte en 80 årige kvinde
Kl 10:50 måtte Sydøstjyllands brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur på Nørregade
Hvor alarmen gik som FUH-Fastklemt Lastbil/bus.
Da man kommer frem lægger der en person under lastbilen og det ser ikke for godt ud.
Brandvæsnet holder et klæde op så man ikke kan se hvad der sker, lidt senere kommer der en foldevæg op i sted for inden man for kvinden væk fra vejen af. Hun er desværre dræbt på stedet så man venter på at bilinspektøren kommer og måler op hvad der sket
Manden i fejemaskinen er dybt chokeret over ulykken
Fotograf: Dalby
01/01-17 Kl 01:51 Bilbrand i det fri i Horsens
Kl 01:51 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til P-pladsen på Kildegade hvor der stod en bil med ild i man får den hurtig slukket og returner til stationen igen.
Fotograf: Dalby
01/01-17 Kl 01:06 Brand i affalfsoplag i det fri
Kl 01:06 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til Frederiksberggade hvor der var brand i en container da man kommer frem er der en masse af røg og man bruger en masse af skum for at være sikker på at den er slukket helt.
Fotograf: Dalby
01/01-17 Kl 00:00 GODT NYTÅR
Kl 00:00 gik vi fra 2016 til 2017 og det bliv fejeret i Horsens og det gik ikke stille for sig der var raketter, bomberrør, batterier og alt muligt andet fyrværkeri så det var vi nød til at ha nogle billeder af
Fotograf: Dalby
01/01-17 Kl 12:00 Voldsom brand på gård ved Skanderborg
Kl 15:30 i går eftermiddags gik der brand i en lade hvor der er 1000 tons halm der var brandvæsnet fra Skanderborg, Hørning, Aarhus, Odder, Horsens, Beredskabsstyrelsen. dagen efter der de stadig i gang med at slukke branden og det kan godt tag mange timer endnu ingen den er slukket. Fotograf: Dalby
01/01-17 Kl 02:29 Bygningsbrand gård på Haraldslundvej i Hinnerup
Klokken 02:29 blev Beredskab & Sikkerhed station Hinnerup kaldt til gårdbrand på Haraldslundvej i Hinnerup. 3 Stationer er på stedet for og assisterer Station Hinnerup
Hadsten, Randers og Lystrup er på stedet.
3 Biler og 1 traktor er også brændt inde i bygningen.
senere på dagen blusset branden op igen så man skulle tilbage og slukke den.
Fotograf: Dalby
30/12-16 Kl 21:09 Mindre forurening ved FUH i Horsens
Kl 21:09 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur til Krydset Thorsvej og ringvejen hvor to biler var kørt sammen.
Man gik i gang med at rense vejen for kemikalier, bagefter spule vejen med vand efter ca 30 min returneret man igen.
Politiet undersøger bilerne og gav dem minestrimler på
Fotograf: Dalby
29/12-16 Kl 22:43 Ild i Etageejendom var kun brand i en skraldespand
Kl 22:43 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur på sundvej hvor alarmen gik som ild i etageejendom men da man kommer frem der er kun ild i en skraldespand den får man hurtig slukket og returner igen til stationen igen
Fotograf: Dalby
29/12-16 Kl 19:50 Brand i Etagejendom med dødeligt udgang
Kl 19:50 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur på Borgmestervej hvor alarmen gik som Bygningsbrand i Etageejendom da man kommer er der en der råber efter hjælp, for vedkommen kan ikke komme ud på grund af røg. Da man kommer ind i opgangen ser man at der lægger en person på gulvet for er forbrændt man for slukket branden på kvinden som på grund af branden i hende er afgået ved døden, men inden hun døde banket hun på hos naboen men det var det allerede for sent der var der ild i hendes tøj hvor hun også døde.
Politiet valgte at afspærrer dele af Borgmestervej af for nu var der brug for tekniske afdeling og retsmedicneren
da det var blevet en kriminalsag efter en person er afgået ved døden.
Man fik lavet et ligsyn og rustvognen kom og hentet liget og kl Ca 00:20 var politiet færdig på stedet og afspærringen blevet ophævet igen
Fotograf: Dalby


Video: Dalby
27/12-16 EFTER STORMEN URD
I dag var vi rundt for at se hvor meget skade Stormen Urd har lavet i går aftes og nat men det var ikke så voldsomt. Det store juletræ nede ved Torvet måtte ned og lægge men mens der var oversvømmelse nede på lystbådehavnen men det sker tit når der har været Storm over Danmark og vinden kommer fra vest
( Men hvis du har nogle billeder fra stormen og kunne tænke dig at andre også vil se dem så send dem til os )
Fotograf: Dalby
27/12-16 Kl 05:34 Bygningsbrand- carport, Fritliggene i Horsens
Klokken 05:34 Blev Sydøstjyllands Brandvæsen (Station Horsens ) kaldt på Nørregade over alarmen gik som Bygningsbrand- carport, Fritliggene da man kommer frem er det en carport hvor der er container i der står i flammer, man går i gang med at slukke den varmen fra branden fik vinduerne på bygningen bag carporten til at sprænge det kunne ha gået meget være men en hurtig indsats lykkes til at bekæmpe branden så det kun gik over carporten.
Fotograf: Dalby
25/12-16 Kl 12:14 bygningsbrand Vila/rækkehus i Stensballe
Klokken 12:14 Blev Sydøstjyllands Brandvæsen (Station Horsens ) kaldt på Plantagen
i Stensballe, hvor alarmen gik som brand i villa / Rækkehus, men da man kommer frem er der var der brand i en ovn efter en rensning, man fik luftet godt ud returneret igen.
Fotograf: Dalby
24/12-16 Kl 12:44 Redning-drukulykke på Lystbådehavnen i Horsens
Klokken 12:44 Blev Sydøstjyllands Brandvæsen (Station Horsens ) kaldt på Lystbådehavnen hvor en kvinde var faldt i vandet vi formoder det er på grund af blæsten, men hun kom hurtig op igen og bliv undersøgt af en Ambulance om hun kom på sygehuset vides ikke
Fotograf: Dalby
18/12-16 Kl 14:34 Hovedbrandalarm Klovenhøjcentret, Brædstrup
Klokken 14:34 Blev Sydøstjyllands Brandvæsen station Brædstrup + ISL fra station Horsens kaldt til brandalarm på Klovenhøjcentret i Brædstrup. Ved ankomst til stedet var der ingen brand og se og de fik hurtigt genstartet systemet og kørte kort tid efter hjem igen.
Fotograf: Beredskabdk.net
18/12-16 Kl 11:13 Brand i landbrugsredskab ved Åstruplund
Klokken 11:13 blev Sydøstjyllands brandvæsen station Brædstrup + ISL fra station Horsens kaldt til brand i landbrugsredskab på Bolundvej lidt ude for Åstruplund. Ved ankomst til stedet stod en gravemaskine og brændte. Brandvæsnet fik kontrol over branden. Miljøvagten blev også kaldt til stedet efter som gravemaskinen havde lækket olie på vand. Brandvæsnet fik smidt noget stof på vandet som opsuger olien og kørte kort tid efter hjem igen.
Fotograf: Beredskabdk.net
17/12-16 Kl 13:00 Lørdagshygge i Horsens midtbyen
I dag en uge før juleaften var der gang i den i Horsens midt by.
Skøjtebanen nede ved Horsens rådhus på Rådhustorvet der var en del mennesker på glat is, der var flere der måtte ned og lægge.
Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) var på Søndergade men det var for at gi risengrød væk
Frelsens Hær spillet julemusik ved Jørgensens Hotel.
Fotograf: Dalby
17/12-16 Kl 04:01 Voldsom Færseluheld på Allegade
Kl 04:01 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur på Allegade i Horsens hvor 2 biler var kørt frontalt sammen men hvad der er sket vides ikke p.t. men begge biler holder i modsat kørebane.
En 25-årig mand fra Horsens mistede herredømmet over sin bil og kom over i den modsatte kørebane og ramte en anden bil med den 30-årige ved rattet.

Det frontale sammenstød var så voldsomt, at den 30-årige blev dræbt på stedet. De pårørende er underrettet.
Det tyder på at den 25 årige havde kørt for stærk men det undersøger politiet
Politiet mener at der er blevet kørt mellem 89 og 99 KM/T
Den 25 årige indrømmer at han havde taget alkohol og kokain
Fotograf: Alarm112midtjylland.dk & Dalby
15/12-16 Kl 01:36 En lastbil med pakker er i nat væltet på motorvejen E45 ved Hatting
En lastbil er i nat væltet ved Hatting på Motorvejen E45 i det nordlige spor.
chaufføren ville undvige et rådyr og kommer for langt ud i rabatten og køre på skråningen ca 200 M ingen den vælter, Chaufføren kom ikke noget til.
Lastbilen bliver bjærgningen sker her til aften.

Vi takker for de fremsendte billeder

Fotograf: Bruger af siden
13/12-16 Kl 17:05 Bygningsbrand i Houmansgade i Horsens
Klokken 17:05 blev Sydøstjyllands Brandvæsen station Horsens kaldt til brand i etageejendom på Houmannsgade i Horsens. Ved ankomst til stedet ryger det meget fra bygningen og der var synlige flammer fra vinduet på bygningen. Alle beboerne bliver evakueret, og én person har i forbindelse med branden indåndet en del røg, men at der er ikke andre personer er kommet til skade.
Brandvæsnet fik hurtigt branden under kontrol
Fotograf: Dalby
08/12-16 Kl 14:16 Bilbrand i det fri ved Brædstrup
Klokken 14:16 blev Sydøstjyllands brandvæsen station Brædstrup kaldt til bilbrand på Gammelstrupvej. Ved ankomst til stedet stod en Mercedes og brændte, De 2 personer i bilen kom hurtigt ud af køretøjet og fik ringede 112. Ingen af personerne er kommet noget til. Brandvæsenet fik hurtigt slukket bilen og kørte kort tid efter hjem igen.
Fotograf: Beredskabdk.net
0/12-16 Kl 18:39 Hovedbrandalarm på Vestergade i Brædstrup
Klokken 18:38 blev Sydøstjyllands brandvæsen station Brædstrup + ISL fra Station Horsens kaldt til Brandalarm på Fællesboskabet på Vestergade i Brædstrup. Brandalarmen blev aktiveret på grund af madlavning. Brandvæsnet fik genstartet systemet og kørte kort tid efter hjem igen.
Fotograf: Beredskabdk.net
06/12-16 Kl 07:36 FUH Fastkemt på Horsensvej ved Nim
Klokken 07:36 blev Sydøstjyllands Brandvæsen station Brædstrup + ISL Horsens kaldt til Færdselsuheld på Horsensvej ved Nim. 2 personbiler havde påkørt hinanden ude på stedet og skaden på personbilerne er meget små og brandvæsnet fik hurtigt ryddet op på stedet og kørte kort tid efter hjem igen

Fotograf: Alarm112midtjylland.dk
02/12-16 Kl 01:29 Bygningsbrand i Kolonihavehus i Horsens
Klokken 01:29 Blev Sydøstjyllands brandvæsen ( Station Horsens ) kaldt ud til bygningsbrand i kolonihavehus på Fuglevangsvej hvor et kolonihavehus var næsten brændt ned til grunden.
Man begynder at slukke branden og efter 1,5 timer returnere man igen.
Et vidne fortæller at han havde set at det brændte i kolonihaven ( om det var naboen eller en anden vides ikke ) men han prøvet at smide et tæppe over ilden det lykkes ikke, men så ville han bruge en vandslange men uheldigvis knækker stusen til vandslangen så måtte der ringes 112 men som sagt står huset ikke til at rede.
Update:man formoder at det var en bio-ovn der er skyld i branden politiet vil nu undersøge sagen
Fotograf: Dalby
29/11-16 Kl 13:14 Brand i industribygning i Østbrik
Klokken 13:14 Blev Sydøstjyllands brandvæsen station Brædstrup + ISL fra station Horsens kaldt til brand i industribygning på Industrivej i Østbirk. Ved ankomst til stedet viste det sig og være et udsugningsanlæg i et af Velux bygninger. Brandvæsnet fik hurtigt branden under kontrol og kørte kort tid efter hjem igen.
Fotograf: Beredskabdk.net
28/11-16 Kl 19:15 Bilbrand i det fri i Horsens
Kl 19:15 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur på Satellitvej hvor alarmen gik som bilbrand i det fri da man kommer frem der er en bil der er overtændt og man gå i gang med at slukke den og efter ca 40 min returnere man igen til Brandstationen.
Da det er bag et firma så kunne vi ikke komme ind på grunden.
Fotograf: Dalby
28/11-16 Kl 12:38 Brand i landbrugsredskab ved Brædstrup
Klokken 12:38 blev Sydøstjyllands Brandvæsen station Brædstrup samt ISL fra Station Horsens kaldt til brand i landbrugsredskab på Nedenskovvej lidt ude fra Brædstrup. Ved ankomst til stedet stod en traktor og brændte, Brandvæsnet gik igang med slukningsarbejdet og fik det hurtigt under kontrol. Fotograf: Beredskabdk.net
22/11-16 Kl 15:35 Bygnings brand Institution i Horsens
Kl 15:35 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur på Sønder Torstedvej hvor alarmen gik som Bygnings brand Institution det helt store beredskab bliv tilkaldt men da man komme frem der er brand i en vaskemaskine så man gik i gang med at få den slukket den og efter ca en times tid køre man tilbage til brandstationen igen
Fotograf: Dalby
18/11-16 Kl 21:03 Bygningsbrand i Villa / Rækkehus i Horsens
Kl 21:03 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur på Østergade hvor alarmen gik i brand i Villa / Rækkehus, da man kommer frem er der brand i køkkenet så man gik i gang med at slukke den med Cobraen, det er et stykke værktøj hvor man bruger vandtryk til at slukke brande med i huse inden man går ind i dem.
Der var en person der skulle kigges efter for røgforgiftning.
Man fik hurtig slukket den og fik luftet godt ud.
Fotograf: Dalby
18/11-16 Kl 16:00 Da julen kom til Horsens 2016
Igen i år kom Julemanden sejlene ind med båd og mange mennesker havde taget plads på Horsens inderhavn for at tag imod den kære Julemand der kom sejlene helt fra " Grønland "
Han skulle køre i hestevogn fra havne til Kuben der læger midt på Søndergade.
En masse af børn sang julen ind med julesange efter dem kom borgemester Peter Sørensen og holdt en lille tale inden julebelysningen bliv tændt.
Efter det var blevet tændt kom som en overraskelse Kandis fra Pyrus Julekalenderen, hun sang nogle julesange fra julekalderen bl.a. gå glad i bad efter hun var færdig med at synge kunne man få en autograf af Kandis eller et billedet både af Julemanden og Kandis
Fotograf: Dalby
12-13/11-16 Kl 10:00 Forbruger- og Boligmessen 2016
Igen i år der er Forbruger og boligmesse i forum Horsens.
Står man og mangler en ny garageport eller et nyt vindue så har man mulighed for at se det sidste nye der er kommet.
Men der var også mulighed for at få en snak med mange af udstillerne om de måske har en god ide til at få et godt varmt hjem. Så er der en del at kigge på og måske få en ide til boligen
Fotograf: Dalby
11/11-16 Kl 08:22 Bygningsbrand Etageejendom i Mimersgade i Horsens
Kl 08:22 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) også en tur på Mimersgade hvor alarmen gik som Bygningsbrand i Etageejendom.
Da man kommer frem er der røg fra tagetagen og man ruller Ht´erne ud for at slukke branden.
Det var et komfur der var gået ild i man formoder at det er en lille dreng der har tændt for det mens beboren var nede hos underboen om der er sket noget med drengen vides ikke
Opdate:der var brand i en emhætte som spredte sig til tagkonstruktionen som bliv hurtig slukket
Fotograf: Dalby
03/11-16 23:51 Brand i en Camplet i Horsens
Kl 23:51 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) også en tur på Hattingvej hvor der var ild i en camplet man fik hurtig slukket den men det kunne godt ha gået galt for den stod op af en mur hvor der var vindurer men de holdt til varmen så det var kun den der gik ud over
Fotograf: Dalby
03/11-16 Kl 23:29 Bygningsbrand Etageejendom i Horsens
Kl 23:29 måtte Sydøstjyllands Brandvæsnet ( Station Horsens ) en tur på LIchtenbergsgade hvor der var en gryde der var gået ild i beboerne prøvet selv at slukke ilden ved at lægge en dyne over uden held da ilden gik igennem så kontaktet man brandvæsnet. En ambulance kom for at kigge som der skule være noget røgforgiftning i personerne.
Fotograf: Dalby
UNIKKE BESØG
Synes godt om os på Facebook
Login som bruger her

Opret som bruger
Log ind her
Fotografer
Dalby
Michael
Peder
Mulle
Jørn
Ole
Kirsten
Samarbejdspartner

JP-tryk
Bomles Venner
Chr. Holmsgades Autoværksted
Solion.dk
Den Gule Fare
Newsbreak
Beredskabdk
Alarm112midtjylland.dk
Bisted Motorsport
Brugerafstemning
hvornår er i inde på hjemmesiden, er det om

Morgen
Morgen
0% [0 Stemmer]

Formiddagen
Formiddagen
0% [0 Stemmer]

Middagen
Middagen
0% [0 Stemmer]

Eftermiddag
Eftermiddag
0% [0 Stemmer]

Aften
Aften
67% [2 Stemmer]

Natten
Natten
0% [0 Stemmer]

På alle tider af døgnet
På alle tider af døgnet
33% [1 Stemme]

Stemmer: 3
Du er nødt til at logge på for at stemme.
Påbegyndt: 10-04-2017 23:35:56

Afstemningsarkiv
Nyheder
Tilfældige nyheder
14/06-14 Div skyer o... 1965
22/11-15 Flere uheld... 1650
24/06-18 Kl 10:00 Åb... 1016
01/01-17 En svensk m... 1445
28/08-15 Kl 18:30 HF... 1831
Populære nyheder
19/10-13...Kl 09:00 ... 5601
09-03-13 Detroit Mot... 5560
09/05-13 Traktortræk... 5255
13/04-13...kl 18:00 ... 5036
19/01-14 kl Ca 15:10... 4787
Info om nyheder
Nyheder i databasen: 843
Læst antal gange: 1488796
Reklamer
Copyright © Made by Dalby 2013 Hosted by solion.dk Alle billederne er taget med NIKON. Alle billeder på freelance-billeder.dk er freelance-billeders ejendom og må ikke benyttes uden skriftlig tilladelse fra indehaveren Kontakt Freelance-billeder.dk på 61 100 390 eller på dalby@freelance-billeder.dk

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

5,363,202 Unikke besøg

Original DAJ Blue Theme by: Dustin Baccetti · Ported for PHP-Fusion v6 by: Fuzed Themes · Converted to PHP-Fusion v7 by Dalby