24/02/2020 09:57:36  
 
Navigation
Besøgende
Gæster online: 2
Brugere online: 0
Antal brugere: 33
Ikke aktiverede: 0
Nyeste bruger: Lesgaky
10 nyeste brugere: Klik her
 3,722,714 Unikke besøg
1463 Besøg pr. dag
Instagram

twitter

Reklamer
Velkommen
Vi er frivillige fotografer som ønsker at dele vores billeder med andre mennesker. Vi tager bla billeder af: Begivenheder. F.eks Havnefester, Natur, Dyreliv, Alarmer, Sport Kampe. Og alt hvad der ellers fanger vores interesse. vi har osse mulighed for at lave billeder for private kunder. Opret dig som bruger,så vil du få adgang til sidens mange billeder. Har du et kamera og har du mod på at tage billeder..så kan du ansøge som fotograf ved at maile på dalby@freelance-billeder.dk .skriv lidt om dig selv. eller du kan ringe til 61 100 390 Mvh Freelance-billeder.dk
Info: Freelance-billeder.dk har lavet en aftale med Bomles venner med at hjælpe dem med at hente deres udstyr og tag billeder af dem når de spiler rundt omkring i landet. Vi er begyndt at tag billeder af rallyløb rundt omkring i landet da vi tager billeder til Bisted motorsport deres Hjemmeside kan ses længer ned af siden. HUSK AT OPRETTE DIG SOM BRUGER
13/06-15 Ca Kl 20:00 Brand i institution i Borup Ved Aahus
Århus brandvæsen blev her til aften kaldt til brand i institution i Borup nærmer på Borup Byvej. Ved ankomsten er overetagen på forsamlingshuset overtændt. Man begynder at slukke branden får der var gasflasker i bygningen.
Politiet var mødt talstærkt op og fik hele området afspærret og beordret tilskuere til at gå indendørs på grund af fare for at gasflakaskerne ville explodere
Fotograf: Alarm112Midtjylland.dk
13/06-15 Kl 12:51 Mindre forurening ved FUH
Der skete kun små ting i dag hvor to biler var kørt op i hinanden på Vejlevej og Omfartsvejen Horsens service og beredskab bliv alarmeret på grund af mindre forurening. Brandvæsnet smed noget kattegrus og returneret igen efter ca. 20 min
Fotograf: Dalby
13/06-15 Kl 12:30 Grand Prix Horsens Posten
I 2015 afholder Rundt om Horsens (Horsens Amatør Cykleklub) og Cycling Horsens i fællesskab GP Horsens og der er lagt op til en kæmpe cykelfest.
Bestående af et UCI løb for den hjemlige danske elite, 10 udenlandske UCI hold og CULT Energy Pro Cycling, samt open races i 3 klasser (u/40 år + 40-49 år og 50 +), hvor alle kan prøve at køre et rigtigt cykelløb med præmierække på samme rute som ”profferne”, det vil sige en delvist lukket rute. Dog med begrænset deltager antal pr klasse.
Sidst men ikke mindst vil der ”som sædvane” være et åben motionsløb på ca. 100 km og en familie / skole ruter på ca. 25 km.
Fotograf: Dalby & Peder
13/06-15 Kl 12:00 Rock under broen ( Middelfart )
Så er der igen tid til rock under broen ved Lillebæltsbroen i år der er stor navne som TV-2, Gnags, Magtens Korridorer, Kato, Rockers by Choice, Dizzy Mizz Lizzy, Kim Larsen & Kjukken, Status Que, Queen Machine
Fotograf: Fredericiainfo.dk
13/06-15 Kl 09:00 Vitus Bering løbet 2015
Vitus Bering løbet er et løb hvor bilen max må være fra 1979 og bagud der må max være 75 biler med i løbet og der var alle mulige gamle biler fra Ford T og WV bobbel var bare nogle af dem der var med.
Turen går gennem et smukt landskab i området mellem Horsens – Brædstrup – Ry og Skanderborg, med indlagte pauser og afslappende prøver på spændende steder. Der serveres frokost undervejs og løbet forventes afsluttet mellem kl. 16.00 og 17.00.
Efter løbet er der festaften på Scandic Hotel Bygholm Park, med spisning og præmieuddeling. Under spisningen er der levende musik, og efter middagen er der mulighed for en dans. Musikken leveres af Martin Jønsson & Friends. Der er dermed lagt op til en rigtig festlig aften med god musik og god stemning.
Fotograf: Dalby
12/06-15 Kl 22:08 Bygn.brand-Villa/Rækkehus
I aften måtte Horsens Service og bedredskab en tur til Axelborg hvor alarmen gik ild i villa/rækkehus men så galt var det nu ikke der var "kun" ild i en knallert men det kunne ha gået meget være for der hvor knallerten brændte var op af deres fælleshus og ruden var ved at vinduet var ved at stå revner på grund af varme fra den
vidner havde set 3 personer slæbe den hen til fælleshuset og satte ild til den
Fotograf: Dalby
10/06-15 Kl. 17:18 Bygningsbrand-Udhus Fritliggende ( Fredericia )
Omkring kl 17.45 onsdag eftermiddag var Fredericia brandvæsen kaldt til brand i miljøstation i Dalegade. Det er uvis hvordan branden er opstået , men en person som bor ud mod miljøstationen fortæller til Fredericiainfo.dk .
"det lød som fyrværkeri da jeg så kigget ud af vinduet var hele vores baggård fyldt med røg, kort efter kom heldigvis Fredericia Brandvæsen".
Flere biler der stod i nærheden af branden blev hurtigt fjernet.
Fotograf: Fredericiainfo.dk
09/06-15 Kl 14:00 Sølund Musik Festival 2015
Sølund Musik Festival er stedet hvor mange handicappede tager hen for at hygge sig med alt det fede musik som man høre i radioen bl.a Topgunn og citybois bare for at nævne et par stykker af dem der kommer og i år der 30 års fødselsdag for Danmarks Kærligste Festival som de kalder det
Info over dem der spiller i de 3 dage festivalen er:
'De små synge'. Ann & Aberne underholder inviterede og inkluderede børn fra Skanderborg Kommunes børneinstitutioner og børn fra specialbørnehaver. 'De grå synger'. Richard Ragnvald underholder tilmeldte efterlønnere og pensionister fra Skanderborg.
Bomles Venner
Citybois
Bibi, Sniff & Skriver
One2Many
Almost AC/DC
Johnny Madsen
TopGunn
Lars Lilholt
-----------------------------------------------------------------------------------
Onsdag den 10. juni
Skole- & Beboer Bands
Kandis
Stine Bramsen
Gnags
De Eneste To
Hej Matematik
Infernal
Vinnie Who
Wafande
Svenstrup & Vendelboe
Fælles dans og Fælles sang (Folkedans)
Ib Grønbeck & Sixpack
DM I Luftguitar
Tom Donovan
Rock Nalle & Crazy Ivans
Souvenirs
Klondyke
-----------------------------------------------------------------------------------
Torsdag den 11. juni
Birthe Kjær & Feelgood Band
L.I.G.A.
Rasmus Walter
Burhan G.
Kim Larsen & Kjukken
L.O.C.
Lady A. (USA) Gospel
Jonny Hefty & Jøden
Italo Brothers
Fælles dans og Fælles sang (Linedans)
Fede Finn & Funny Boyz
DM I Luftguitar
Tournesol
Sonja Hald
Esben Just Trio
Fotograf: Dalby
07/06-15 Kl. 19:40 Bygnings brand- industribygning i Fredericia
Det var en forbipaserende der havde slået alarm her kl 19.40 da der kom kraftig røg ud fra hovedbygningen ved det gamle VOSS.
"jeg kom forbi og så at der begyndte meget hurtigt at komme sort tyk røg op fra taget af, og det blev vildere og vildere, så jeg slog alarm til 112 med det samme ".
Fortæller anmelderen til Fredericiainfo.dk.
Fredericia Brandvæsen har fået hjælp fra Vejle og Middelfart brandvæsen. Ilden er nu under kontrol.
Man mener at ilden er påsat da der er set nogle drenge og piger på stedet kort før branden.
Fotograf: Fredericiainfo.dk
07/06-15 Kl. 14:57 Brand-MC/Knallert ved Mimersgade I Horsens
Horsens Service og Bedredskab måtte en tur i Mimersgade i dag hvor alarmen gik brand i Knallert men det var nu ikke hele ved Mimersgade men ved jernbanen under Bjakesgade, der er flere gange blivet brandt ting der.
øjenvidner fortalte at tog kom forbi hvor det tuede i hornet
Billederne er taget med mobil
Fotograf: Dalby
05/06-15 Kl 14:55 Bygn.brand-Institution Bråskovgård
Station Hornsyld måtte en tur til Bråskovgård Efterskole hvor en bygning stod i flammer, der var ikke mennesker der er kommet til skade under branden.
Bygningen er fra 1912, og er total skadet.
Brandbiler fra Hornsyld og Hedensted har været i gang med at slukke ilden hele eftermiddagen og ved 21 tiden var de stadig i gang med efterslukningen. og vendes at var et par timer endnu
Fotograf: Dalby
05/06-15 Kl 11:37 Brand i Bus / Lastbil
En mekaniker havde det meste af fredag formiddag prøvet på at starte en bus fra Sydtrafik da det gik galt. Bussen der holdte på banegården i Fredericia havde start problemer derfor blev en mekaniker tilkaldt. Bussen fik han startet men fik også startet en mindre brand i bussens motor samt sprang en slange så det løb ud med hydraulikolie.
Fredericia Brandvæsen blev tilkaldt og fik slukket den mindre brand samt fik lagt grus på den olie som var løbet ud.
Fotograf: Fredericiainfo.dk
03/06-15 Kl 18:30 Jysk Pokalfinale U 14 Drenge Pulje 1 mellem AC Horsens og Vejle Boldklub
Onsdag aften blev der spillet U14 pokalfinale på et velbesøgt CASA Arena Horsens, hvor et par hundrede tilskuere fra begge lejre var kommet for at støtte op om de 2 finalehold, som var værterne fra AC Horsens som tog imod arvefjenderne Vejle Boldklub, der ydede god modstand.
Det var dog værterne der trak det længste strå via en scoring i det 10. minut, hvor Jacob Kongsmark blev matchvinder med hans fine scoring tæt under mål, mens værterne for alvor havde svært ved at tilspille sig en rigtig åben målchance.
Værterne fra AC Horsens havde på vejen til finalen sendt Skibet (3-1), Viby IF (5-0), Vejen (3-0), Holstebro (3-1), samt Silkeborg IF (3-0, mens gæsterne fra Vejle Boldklub på vejen til finalen havde sendt Østbirk (6-0), Vinding (7-0), AGF (6-0), samt Esbjerg (4-0) så det var 2 finalemodstandere med selvtilliden iorden, hvor begge hold også havde scoret en masse mål på vejen til finalen.
Det var fra kampens start 2 finalehold der spillede frisk til og efter bare 2 minutters spil var det gæsterne der var tæt på da de kom frem til en fin chance i feltet, men en AC-spiller fik blokeret skuddet og kort efter var det en velspillende Nkolas Dyhr som især viste noget af sit talent i første halveg som sparkede et frispark ind i feltet fra højrekanten, men gæsterne fik dog i denne situation reddet stormen af, og minuttet efter var det Jackie Dao der forsøgte sig fra distancen, men hans forsøg gik lige forbi den ene stolpe.
Efter en fin start fra gæsterne, så fik værterne så småt overtaget i kampen og efter 10 minutters spil kom hjemmeholdet i front, da Nikolas Dyhr snød et par mand på baglinjen og han fik sendt bolden fladt indover, hvor gæsternes målmand Bjarke Ejlskov ikke kunne holde bolden og returbolden røg lige hen i fødderne på Jacob Kongsmark som tæt under mål ikke havde de store problemer med at sende bolden i kassen til stor jubel for størstedelen af de mange tilskuere på Sydtribunen.
Kort efter var samme Dyhr tæt på at gentage den fine tur som gav føringsmålet, men desværre var præcisionen der ikke i denne omgang og efter 23 minutters spil kom vejlenserne frem til deres bedste mulighed i første halveg, da gæsternes Alvin Huseinovic vandt bolden på banens midte og fik snydt et par AC-spillere, inden han dog fik afsluttet lidt svagt og derfor var det ikke et problem for værternes målmand Rasmus Horup at redde forsøget. Det var i første halveg i store perioder hjemmeholdet der sad på spillet og før pausen var det tæt på endnu en scoring, men skarpheden var der ikke helt og dermed var "De Gule" foran med 1-0 ved pausen efter de første 35 minutter.
I pausen valgte cheftræner Steffen Pedersen at pille målscorer Jacob Kongsmark ud og han blev erstattet af Daniel Schreiber og han deltog i en 2. halveg, hvor gæsterne fra Vejle fik bedre fat mens hjemmeholdet virkede nervøse og i det meste af halvegen bare forsøgte at holde føringen hjem. Heldigvis for "De Gule", så kom vejlenserne ikke frem til nogle rigtig farlige chancer i de sidste 35 minutter og derfor kunne de unge drenge og trænerne juble med tilskuerne og alle andre, da kampens dommer Kenneth Thorstein fløjtede kampen af efter 3 minutters overtid, og som det skal være, så kunne AC Horsens efter lidt jubel løfte pokalen som det synlige bevis på pokaltriumfen og naturligvis blev det også fejret med børnechampagne.
Fotograf: Dalby
31/05-15 Kl. 12:20 Uheld på E 20 Ved Erritsø ved Fredricia
Den første melding lød på fem biler og en motorcykel der var kørt galt på E20 men den information var forkert lyder det fra Politiet.
Uheldet med de to biler skete på motorvejen E20 ved Erritsø. Uheldet gav kø helt til Taulov. En ung mor der kørte i den ene bil er kørt til tjek på sygehuset hendes to små børn der var med i bilen er der ikke sket noget med, dog er de chokeret. Den anden bil blev ført af en ung mand der ikke kom noget til ved uheldet.
Fotograf: Fredericiainfo.dk
30/05-15 Kl 11:00 Helle Thorning-Schmidt i Horsens pga valg 2015
I dag var der en masse af mennesker på Søndergade pga. at det var spejderenes dag og temadagene forsatte fra i torsdags.
mange af partierne var mødt talstærk op for at hyre stemmer til folketingsvalget der finder sted D. 18/06 hos Socialdemokraterne var Horsens borgemesteren Peter Sørensen og Beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen og flere fra Horsens byråd Kl. Ca. 11:15 kom Helle Thorning-Schmidt for hjælpe med at få stemmer til valget
Fotograf: Dalby
30/05-15 Kl 10:00 Åben hus hos Horsens Service og Bedredskab ( Brandvæsnet )
I dag var der mulighed for at se hvad man lavet ved brandvæsnet og kom tæt på som man normalt ikke ser med mindre man kigger på hjemmesiden man kunne prøve at komme op i stigevognen der kan løfte op til 30 M men i dag hvor der blæste var man kun op i 15 M der var mulighed for at se hvordan de klipper en bil op som man vil gøre hvis det var en alarm FUH fastklemt.
Børn kunne prøve at slukke en rigtig brand eller lege brandmand. Børn kunne også prøve at være røgdykker for en dag
Brandvæsnet havde alt fremme i dag både vandvognen, redningsvogn osv.
Fotograf: Dalby
29/05-15 Kl 18:00 Tema dage i Horsens City
Kl 18:00 i bytorvet Horsens gik Wafande på scenen og gav nogle nummer bl.a Gi' mig et smil og ude på Søndergade var borgemester Peter Sørensen og Beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen i Horsens på grund af det kommen valg Nikolaj Kirk ( ham fra fjernsynet ) ved at lave noget mad af en art og Kl. 18:30 gik Bumels venner på senen på Søndergade foran det gamle rådhus og spille bamse musik Bl.a I en lille båd der gynger bare for at nævne nogle af dem
INFO: City Horsens sætter fokus på den gode smag i tre sjove temadage – og så flytter landbruget ind i midtbyen
Der er masser af smag og masser af oplevelser i Horsens – og tre dage i slutningen af maj bliver der også masser af smagsoplevelser.
City Horsens og Bytorv Horsens inviterer nemlig til ”Skønne Horsens”, hvor der er fokus på god, lokal smag og gode lokale råvarer. Samtidig forvandler Østjysk Landboforening Torvet til en lille bondegård under overskriften ”Landbruget kommer til byen”. Her tripper masser af dyr rundt på rullegræsset, helt nede i øjenhøjde med familiens yngste.
Det hele foregår torsdag d 28. maj, fredag d 29. maj og lørdag d 30. maj, og både torsdag og fredag har butikkerne åbent til kl. 20.
Fotograf: Dalby
27/05-15 Kl 07:56 Min.forirening-Mindre spild i ved Fredericia
En sort Mercedes tabte onsdag morgen benzin på en parkeringsplads ved Erritsø Bygade. Fredericia Brandvæsen måtte kl 07.56 køre til stedet for at tømme bilen for benzin.
Fotograf: Fredericiainfo.dk
25/05-15 Kl.19:47 Brand i butik i Horsens
Horsens Service og bedredskab måtte en tur på Vestergade hvor alammen gik i ild i butik men det viste sig at være nogle ledninger der var blivet lidt for varme og lavet noget røgudvikling og var ikke var noget ild returneret man hurtig igen brandstationen igen
Fotograf: Dalby
25/05-15 Kl.10:44 bygn.brand-villa/rækehus Fredericia
Fredericia Brandvæsen havde ikke mere end lige fået ryddet op efter et uheld ved motorvejen, da de fik en nye alarm. Den lød på ild i villa.
En husejer på Møllebovænget i Erritsø havde været igang med at brænde ukrudt da der pludselig gik ild i en større busk. Branden gik op i taget og det havde et ældre ægtepar der bor på den anden siden af vejen set. Der var røg ud over hele vejen, og straks slog de alarm til 112.
Heldigvis var Fredericia Brandvæsen ikke langt derfra så det blev hurtigt slukket. Der skete ikke stor skade på taget, men man måtte brække et hjørne af taget op for at tjekke om der var ild inden under. Kort efter kunne de vende tilbage til stationen.
Fotograf: Fredericiainfo.dk
25/05-15 Kl Ca.10:30 Trafikuheld med to biler ved Fredericia
Mandag formiddag skete der et trafikuheld ved afkørslen fra motorvejen og op mod Erritsø. To biler ramte hinanden, den ene bil forsatte ud i rabatten og ind i træer og buske. En person blev kørt til undersøgelse på sygehuset.
Fotograf: Fredericiainfo
24/05-15 Kl 15:00 Fodbold mellem AC Horsens og Brønshøj på Casa Arena Horsens
Kampen mellem AC Horsens og Brønshøj gik i gang kl 15:00 og Horsens var klar til at vise fansene at de ville vinde i dag og Horsens kom foran på et straffe spark målet bliv lavet at Kjartan Finnbogason og han lavet to mål i dagens kamp og endte 2-2 mere info kommer senere
Fotograf: Dalby
23/05-15 Det store skumbad på Vestbirk camping
Det var populært blandt ungerne men lidt varmere vejr havde ikke gjort noget. Falck i Brædstrup kom med deres tankvogn og skyllede skummet af børnene.
Fotograf: Billeder er tilsendt fra presse-foto.dk
16/05-15 Kl 19:57 Brand-Skib på land/dok
I dag måtte Brædstrup og Horsens service og redning en tur til Østbrik hvor der var gået ild i en båd der stod på land man fik hurtig slukket branden og efterslukket den
Fotograf: Dalby
16/05-15 Kl 14:00 Springparty hos Woodward Ave Car Club I Horsens
I dag var vi inviteret til at komme og tag billeder til amerikaner klubben Woodward ave Car Club der har til huse i det gamle GASA på Ternevej I Horsens. Der kom ca. 25 biler og det er rigtig fint når man tænker på at det regnet stor del af tiden.
Der bliver snakket om amerikaner biler og hvad planer ejerne har i fremtiden for at gøre dem i stand hvis der er gået noget i stykker på dem og det sker jo på de ældre biler noget af dem er over 50 år gamle og det er ikke til at se.
det er ikke nødvendig at ha en amerikaner bil for at være medlem men man skal ha interessen for amerikaner bilerne
Vi siger en stor tak til Torben og Woodward ave Car Club for at komme og tag billeder både af bilerne og klubhuset

Fotograf: Dalby


Video: Dalby
16/05-15 Kl 12:00 Crazy Horse i Apotekergården med Jens Kjær
I dag var der start på koncerter i Apotekergården hvor Jens Kjær skulle spille, han spillet country
Fotograf: Dalby
15/05-15 Kl 19:15 6. DM finale i basket mellem HIC og Bakken bears
Så kom dagen som alle HIC fans havde ventet på, dagen hvor HIC kunne vinde Danmarksmesterskabet og hele forum Horsens var klar til at gi den max gas. For det var nu det skulle afgøres for HIC har ikke vundet Danmarksmesterskabet sin 2006 så den skulle hjem til Horsens igen.
De 2 første qurter var HIC lidt foran og Bakken var med så den kunne gå begge veje til at begge hold vil vinde
3 og 4 qurter træk HIC fra Bakken så var det løb kørt for bakken og Horsens vandt 72-55 også gik hallen amokFotograf: Dalby

video: Dalby
14/05-15 Kom med indenfor på Krydstogtskibet som var i Fredericia
Celebrity Silhouette ejes af rederiet Celebrity Cruises. Der er plads til 2886 passager og 1500 besætningsmedlemmer. Skibet er 319 meter langt og har en tophastighed på 24 knob.
Dette krydstogt tager gæsterne med på ruten: Amsterdam, Warnemunde, Muuga (Tallinn), St. Petersburg, Helsinki, Stockholm, Fredericia, København, Amsterdam.
i morges lagde det så til kaj i Fredericia og kl 17.00 i eftermiddag sejler det ud igen. Er man til luksus jamen så se lige foto her.
Det første billedet ses skibes kaptajn og Fredericias borgermester
Fotograf: Fredericiainfo
12/05-15 Kl 15:18 Bygningsbrand i det gamle VOSS fabrik
Her ved en 15.18 tiden blev Fredericia Brandvæsen kaldt til bygningsbrand på Vester Voldgade ved det gamle VOSS. Der kom røg op fra fabriksbygningen af. Det viste sig at komme fra de gamle omklædningsrum af. Det er ikke første gang der har været påsatte brande ved den nedlagte virksomhed.

Stedet bliver tit brugt af unge mennesker der opholder sig inde i lokalerne for at ryge hash eller drikke. Og mange gange er det også de unge mennesker der sætter ild rundt omkring på stedet.

Fotograf: Fredericiainfo
Ny Samarbejdspartner
Vi byder alarm112midtjylland.dk velkommen til at sammenarbejde med os
06/05-15 Kl 18:46 Brand i etageejendom i Horsens
I dag måtte Horsens Service og Beredskab en tur på Gravengårdsvej hvor der var en Brand i etageejendom hvor en mand bliv hentet akuthelikopter. Hvor meget der er sket med personen vides ikke men personen kunne selv gå fra lejligheden
Fotograf: Dalby
02/05-15 kl. 10:00 Åben hus / BMW Træf 2015 Kolind
I dag kom dagen alle BMW ejer havde set frem til, dagen hvor Koed autoophug holder deres årlige åben hus som altid er den 1. lørdag i maj.
Alle BMW´er nye som gamle er velkommen og hvis man ejer en BMW, så for man en stykke papir hvor man får op til 4 fransk hotdog eller 4 sodavand/øl plus at man kommer ind på pladsen sammen med alle de andre ca. 600 biler
næsen alle modeller var der dem der var flest af var model E30 og E36 ( 3 serieren for dem der ikke ved hvad det er ) der var også et par M3´er og nogle 850I.
Der var også mulighed for at købe reservedele til bimmeren hvis du står og mangler en ting til den
Hvis man er i tvivl om hvor mange Hestekræfter den har så kunne man få bilen på rullefelt til få penge
Man vil skyde på at der har være et sted mellem 2000 til 2500 mennesker og ca. 600 til 650 biler.
Så hvis man ikke lige ved hvad man skal lave den 1. lørdag i maj så kig forbi Koed og se de mange flotte biler
( Man behøver ikke at komme i en BMW for at være med )
Fotograf: Dalby
30/04-15 kl. 19:15 HIC Mod Bakken Bears i 2 Dm Finale
I aften skulle HIC gå efter sejer nr. 2 over Bakken Bears fra Aarhus og HIC kom ligt skidt fra start og var bagud. Men som tiden gik kom der gang i spillerne fra Horsens og de kom foran og vandt 79-72
Næste kamp er på mandag d. 4/5 i Aarhus hvor de skal spille den 3 Dm Finale ud af 7 og HIC føre 2-0 så hvis det går som det skal så kan HIC kalde sin Danmarks mester på torsdag d. 7/5 i Forum Horsens, hvor vi også vil være tilstede.
Fotograf: Dalby
30/04-15 Kl 07:44 Bygn.brand-Etageejendom ( Fredericia )
Fredericia brandvæsen er her til morgen kl 07.44 sendt til en kraftig lejlighedsbrand på Ullerupdalsvej i Fredericia. Branden er opstået i stuen og har været meget kraftig. De flest ruder i lejligheden er sprunget og der er tydelige tegn på en kraftig brand. Ambulance samt Politi blev ligeledes sendt til stedet. Kl. 08.30 kunne de så småt pakke deres grej sammen igen.

UPDATE: Det var et stearinlys der var årsag til den kraftige brand i en lejlighed på Ullerupdalsvej her torsdag morgen oplyser Politiet.
Den mandlige beboer havde tændt et sterinlys i stuen og kort tid efter var der ild i sofaen i stuen.
Manden forsøgte selv at slukke ilden og imens han forsøgte dette blev manden også lettere forbrændt. Det var en kraftig brand der opstod i stuen. Stuen er udbrændt og flere vinduer er ødelagt. I følge Politiet løb manden ud fra lejligheden og fik fat i en nabo der hjalp manden. Han blev behandlet i ambulancen for sine lettere skader.
Fotograf: Fredericiainfo
29/04-15 Kl 14:00 ABA på Leanmark i Horsens
Horsens Service og Beredskab måtte en tur på Stadionvej hvor Leanmark lægger. Der var gået en hovedbrandalarm men der var ikke noget at komme efter så efter ½ time returneret man til Endelavevej igen
Fotograf: Dalby
27/04-15 Kl 14:36 Stor brand i Experimentarium, Hellerup ( København )
Her til eftermiddag måtte Københavns brandvæsnet en tur til Hellerup hvor Experimentarium lægger, hvor en Brandalarm var gået i gang men denne gang var det ikke en falsk alarm for man kunne se røgen over det meste af København man valgte at indkalde Gentofte brandvæsnet som forstærkning i alt var der 21 brandfolk på arbejde derude.
det meste af 3 etager far totalskadet og taget er faldet sammen og omkring middag var man stadig i gang med at efterslukke branden.
Der var 2 personer der kom til skade en for røgforgiftning og en anden med brækket ben for han hoppet ud af vinduret
Fotograf: Dalby
26/03-15 Kl 10:00 Åbningsløbet 2015 på Jyllandsringen
Der var dømt race i dag på Jyllandsringen, hvor års første DTC løb skulle skydes i gang men der var også andre løb end DTC Bl.a
FirstStop Special Saloon Car Championship
Yokohama 1600 Challenge
Yokohama Super Cup
Citroën DS3 Cup
Road Racing
Pro-Am-løb med DTC-kørere og kendte ( de kendte var bl.a Anders Bircow, Anders Brinholt, Mads Christensen ( Blærerøven ) med flere)
Der var fart over feltet og der var flere biler der kørte ud i sandet eller kørte sammen, det værste uheld var med Molly Pettit fra Norge og danske Casper Elgård hvor Molly gled ud med sin bil så den holdt på tværs af banen
Casper Elgård havde ikke nogle mulighed for at bremse op og ramte hende med et hårdt slag. Molly havde trykket så hårdt på bremsen at da Casper rammer hende vrikker hun rundt på foden i bilen så hun skulle kigges efter hos lægen
Fotograf: Dalby


Video: Dalby
25/03-15 Kl 11:00 American Wheel Day 2015 hos dækimporten i Horsens
Igen i år holdt dækimporten American Wheel Day hvor man kunne købe nye hjul til sin amerikaner bil der var en del mennesker der kom forbi og nogle af dem fik sat nye hjul på eller nye dæk man kun også få en snak med Martin Boye om hvad for hjul der vil passe på amerikaneren.
Man kunne også købe amerikanske flag og andre amerikanske ting.
Der kunne også købe pøser brød, sodavand og øl
Fotograf: Dalby
20/04-15 Kl Ca. 19:15 Større uheld med to biler
Her til aften skete der et større FUH ved Åpark centeret hvor to biler var kørt sammen den ene bil overså den anden og den lille bil måtte om på siden at lægge. Det tyder på at der ikke er nogle personskade men føreren bliv tilset af en ambulance og lægebilen ca. 30 senere kom autohjælp og fjernet bilen og de gladskår der lå på vejen
Fotograf: Dalby
19/04-15 Kl 11:00 Gå tur rundt om Bygholm sø Horsens
I dag var vi en tur rundt om Bygholm sø nu hvor vejret er godt og naturen er ved at springe ud
INFO:
Bygholm Sø er en kunstig sø anlagt i 1918, som ligger smukt med bøgeskov helt ned til søbredden. Rundt om søen findes en ca. 13 km lang sti, som byens borgere bruger flittigt til gå - og løbeture. Du kan ofte se lystfiskere langs bredden og i små både ude på søen.I Bygholm Skov finder du det såkaldte Bygholm Spor, der består af to afmærkede ruter på henholdsvis 1,9 km og 9,4 km, som fører dig rundt i skoven forbi de mange historiske steder.

Fotograf: Dalby
18/04-15 Kl 14:10 Alvorligt færdselsuheld i Fredericia
Lørdag eftermiddag skete der et alvorligt færdselsuheld i krydset Strandvejen/Snoghøj Landevej i Erritsø ved Fredericia. En ladvogn kørte over for rødt og ramte en personbil. Bilen blev skubbet hen af vejen og ramte en stander i lyskrydset. Man måtte skærer bilen i småstykker for at få manden ud han er hårdt kvæstet. En lægehelikopter blev kaldt til stedet, men man valgte at kører manden i ambulance til sygehuset.
Fotograf: Fredericiainfo

Video: Fredericiainfo
16/04-15 Kl Ca. 22:00 Fire personer anholdt i Fredericia
Torsdag aften ved en 22 tiden blev en bil stoppet på Strandvejen i Fredericia. I bilen var tre mænd og en kvinde . I bilen havde de et jagtgevær, men ingen af dem vil kendes ved geværet. Politiet er i øjeblikket ved at afhører personerne .
Fotograf: Fredericiainfo
15/04-15 Kl 07:35 Bygnings brand Etageejendom i Fredericia
Der var her til morgen kl 07.35 brand i en taglejlighed i Bjergegade 54 som også Diskotek One ligger ved.
Fredericia brandvæsen fik hurtigt styr på ilden der var så voldsom at vinduerne sprang i lejligheden . Ingen mennesker kom noget til, men lejligheden blev total skadet ved branden.
Man mener måske rygning kan være årsagen.
Fotograf: Fredericiainfo
12/04-15 kL 15:00 Fodbold mellem AC Horsens og AGF
I går spillede AC Horsens uafgjort 1-1 mod AGF i 24. runde i 1. Division på CASA Arena Horsens. Kampen bød på meget få målchancer, masser af intensitet på banen og en virkelig god atmosfære på tribunerne, hvor 3.954 tilskuere dannede en festlig ramme om det østjyske lokalopgør. I 37. minut bragte Kim Aabech århusianerne foran på et tyndt dømt straffespark. I 84. minut udlignede André Bjerregaard til det retfærdige slutfacit 1-1.
Fra kampens start var det AGF, der var toneangivende, men de skabte ingen målchancer. AGF havde enkelte spredte skudforsøg, men ingenting der truede Frederik Rønnow. Han havde igen i dag en rolig eftermiddag i målet, hvor han ikke havde ret meget at se til, men han blev kåret som ”Man of the match” af publikum på CASA Arena Horsens. 10 minutter før pausen indtraf første halvlegs dramatiske højdepunkt, da dommer Lars Jensen tildelte AGF et meget tyndt straffespark. Stephan Petersen var på vej ud over baglinjen, og han havde stort set mistet bolden. Bubacarr Sanneh berørte ham, men det var en meget let berøring. Hvorom alt er, så blev det dømt, og efterfølgende scorede Kim Aabech ret cool på straffesparket med en Panenka-scoring, da han smart chippede bolden ind midt i målet, efter Frederik Rønnow var sprunget til den ene side.
Kort før pausen havde Jacob Berthelsen første halvlegs klart største målchance. Bubacarr Sanneh headede en bold på tværs i det århusianske målfelt, og den nåede frem til Jacob Berthelsen, der stod helt fri. Desværre sendte han bolden over målet i en situation, hvor udligningen burde have været der.
Efter pausen kom ”De Gule” spillemæssigt endnu bedre med i kampen og jagtede udligningen intenst gennem hele anden halvleg. I 54. minut blev Jude Nworuh udskiftet med André Bjerregaard, og det var med til at give AC Horsens noget mere fysik at spille på. I 80. minut valgte Bo Henriksen at tømme magasinet med en dobbeltudskiftning i jagten på en udligning. Martin Lund og Joseph Mensah blev sendt på banen i stedet for Steffen Kielstrup og Jeppe Mehl, og det gav ”De Gule” lidt dynamik i kampens slutfase. Generelt var der heller ikke de store nævneværdige målchancer i anden halvleg. Igen var der masser af intensitet og nærkampe, men der var næsten ingen skudforsøg på mål.
I 84. minut fik AC Horsens fortjent udlignet til 1-1. Et frispark fra Thomas Kortegaard dumpede ned foran André Bjerregaard, der stort set stod på straffesparkspletten. Han sparkede resolut til bolden og fik et rigtig godt træf på den. Bolden fløj i en bue over i det modsatte hjørne af målet uden chancer for Steffen Rasmussen.
Spillet var ikke så kønt, og kampen blev aldrig den helt store oplevelse for de mange tilskuere, men 1-1 og remis var en meget fair udgang på det østjyske lokalopgør mellem AGF og AC Horsens. Nu har ”De Gule” fire dage til restitution og træning, inden der venter en ny og helt anden, men også meget svær kamp mod Skive på Spar Nord Arena på fredag.
Fotograf: Dalby
09/04-15 Kl 14:12 Død person fundet i Horsens
Sydøstjyllands Politi efterforsker i øjeblikket et mistænkeligt drab på en midaldrende dansk mand, som blev fundet død i en stuelejlighed i Beringsvænget i Horsens torsdag eftermiddag.
En person, som kom for at besøge manden torsdag, kunne ikke forstå, hvorfor manden ikke lukkede døren op. Personen opdagede derefter, at manden lå på stuegulvet og kontaktede politiet kl. 14.12, .Personen fortæller, at de førstankomne betjente trak sig tilbage og tilkaldte en læge, efterforskningleder, retsmediciner og kriminaltekniker til at undersøge stedet. - Der er nogle omstændigheder, der gør, at vi betragter det som en mistænkelig død
Politiet har en teori om en dødsårsag, men ville ikke give udtale sig om detaljer torsdag. Manden blev torsdag aften kørt på retsmedicinsk, hvor han skal obduceres fredag for at finde dødsårsagen
Politiet har underrettet noget af mandens familie. Den besøgende formodes ikke at have noget med mandens død at gøre.
Update: Den mand der bliv fundet i Torsdags har ikke været ude for en forbrydelse men døde af naturlige årsager
Fotograf: Dalby
08/04-15 Kl 19:00 1. Semifinale i Basket mellem HIC og Svendborg
Forum Horsens var klar til den første semifinale hvor HIC stod over for en svære modstander og i første qurter kom HIC også bagud men som kampen skred fremad kom HIC igen og det endte med at de vandt første kamp ud af 5 kampe der skal spilles i alt
Fotograf: Dalby
07/04-15 Kl 18:43 Mindre brand i container i Tordenskjoldsgade
Horsens Service og beredskab blev tilkaldt til Tordenskjoldsgade til Container-Mindre brand.
Ved ankomst viser det sig at der har været ild i nogle aviser i en grill, som er placeret i et udhus. ingen indsats nødvendig og man køre hjem igen.
Fotograf: Dalby
04/04-15 Kl Ca. 13:00 Mindre FUH i Fredericia
To biler kørte kort efter kl. 13 lørdag eftermiddag sammen i krydset Dalegade-Prinsensgade. To af bilerne havde fået en del materielle skader, det er uvis hvordan ulykken skete men en person er kørt til check på sygeshuset.Fotograf: Fredericiainfo
01/04-15 Kl. 17:00 Boosted Tour 2015 ved Dækimporten
I dag startet Boosted Tour 2015 som i dag kom forbi Horsens hos Dækimporten hvor alle kun komme vise sin bil om den var ny eller gamle, gejlet eller standart, der var også mulighed for at se hvad sin bil havde af hestekræfter der var et mobil rullefelt. Der var også en pølsevogn hvor man kun købe pøser og brød øl og vand
Dækimportenes piger var der også og de var klar til at få taget nogle billeder og det var vi også :-)
Der var mulighed for at møde dem der arbejder på BOOSTED Magazine som er et nyt bilblad for bilnørder
Fotograf: Dalby
01/04-15 Bil ramte cykel ved gammel havn i Fredericia
Uheld med bil og cykel onsdag formiddag, vi har ik mere info.
Fotograf: Fredericiainfo
30/03-15 kl 19:23 Væltet Lastbil på E45 Nord/Gedved
En lastbilchauffør var kørt i grøften og væltet i nordgående retning ved Gedved, Chaufføren er ikke kommet noget til ved uheldet. men politiet valgte alligevel at alkoteste manden.
Motorvejen er ikke spærret. Lastbilen holder i grøften, så ulykkesstedet kan passeres.
Brandvæsnet fik fjernet lidt diesel der var løbet ud...kl. 21:50 ventede man på et Bjærningskøretøj der kan fjerne lastbilen
Der er kommet nye billeder
Fotograf: Dalby
30/03-15 kl 19:00 3 Kvartfinale Mellem HIC Vs SISU
I aften skulle slaget igen stå mellem HIC og SISU, de sidste 2 opgør har HIC vundet, og med en sejre i aften kunne HIC gå videre til semifinalerne.
Og kampen udviklede sig i HIC favør, og med en sejr på 95-79 over Sisu er HIC klar til Svenborg. og den første kamp i den serie spilles onsdag den 8. april i Forum Horsens.

Fotograf: Dalby
29/03-15 Kl 18:00 Fodboldkamp AC Horsens og FC Fredericia
AC Horsens spillet uafgjort 1-1 mod FC Fredericia i lokalopgøret i 21. runde i 1. Division på CASA Arena Horsens. Målt på spil og chancer dominerede AC Horsens kampen tungt, og Bubacarr Sanneh bragte da også fortjent AC Horsens foran 1-0 tyve minutter efter pausen. Målet lignede længe et forløsende sejrsmål, men desværre røg sejren på gulvet i sidste øjeblik, da Jacob Thychosen udlignede til slutfacit 1-1 i dommerens tillægstid.
Allerede efter 15 sekunders spil kom FC Fredericia frem til en halvfarlig målchance, men det var også næsten det eneste, man offensivt så til dem i 1. halvleg. Derimod var det AC Horsens, der satte sig tungt på spillet. ”De Gule” havde bolden meget, og de skabte også en håndfuld målchancer i 1. halvleg. Anfører Janus Drachmann støbte flere af kuglerne, og det var især holdets islandske bomber Kjartan Finnbogason, der kom frem til afslutninger. Udover ham havde Troels Kløve også en god afslutning i 8. minut efter et hjørnespark, og små ti minutter før pausen fik Bubacarr Sanneh ikke timet sit opspring rigtigt i en situation, hvor han ellers blev serviceret med en god bold.
I buret stod Aleksandar Stankovic i fraværet af Frederik Rønnow, der tirsdag skal være med på U21-Landsholdet mod USA i venskabskampen i Lyngby. Få minutter før pausen begik Stankovic en fejl, som kunne være blevet dyr. Men gæsternes Anders Hostrup brændte den store chance, der pludseligt opstod. I øvrigt måtte Thomas Kortegaard melde fra få minutter før kampstart, og han blev derfor erstattet af Frederik Helstrup, der spillede hele kampen på venstre back.
AC Horsens fortsatte dominansen tungt efter pausen. I 55. minut fik midterforsvareren Bubacarr Sanneh en kæmpe chance, som han desværre ikke fik ordentligt ram på, og hans afslutning røg snert forbi mål. Et par minutter efter opstod dagens mest kontroversielle situation. Troels Kløve lagde et flot indlæg ind i fødderne på Kjartan Finnbogason, som køligt satte indersiden på bolden og sendte den i mål. Desværre blev målet annulleret for offside, og det var bittert for hjemmeholdet. Især fordi tv-billederne viste, at den kendelse var meget tvivlsom.
Men i 65. minut kom AC Horsens endelig og fuldt fortjent foran 1-0. Et virkelig godt indlæg fra Jeppe Mehl ude i højre side lå lige i pandebrasken på Bubacarr Sanneh. Gambianeren steg højt til vejrs, og tredje gang var lykkens gang. Han headede sikkert det fremragende indlæg i kassen til stor jubel for langt hovedparten af de fremmødte 1.205 tilskuere på CASA Arena Horsens. Efter målet trak hjemmeholdet sig lidt tilbage på banen og overlod noget af initiativet til gæsterne. FC Fredericia gik over i en 4-4-2 men skabte ingen nævneværdige målchancer. Tværtimod havde AC Horsens muligheder for at lukke kampen med en scoring til 2-0. Desværre udeblev den scoring, og det blev dyrt i kampens slutfase. Gæsterne kastede stort set alle mand frem i feltet ved dødboldene i kampens sidste minutter, og desværre gav én af dem bonus i dommerens tillægstid. Et frispark midt på banen blev servet højt ind i feltet, hvor rigtig mange gule og røde spillere kæmpede om bolden. Mellem venner og fjender var det FC Fredericias anfører Jacob Thychosen, der steg til vejrs og headede bolden forbi målmand Aleksandar Stankovic, som stort set ikke havde haft noget at lave i hele kampen. ”Stanko” fik hænderne på hovedstødet, men han kunne desværre ikke holde den i spil.
Sejren lå for fødderne af ”De Gule”, men den glippede altså i sidste øjeblik. Uafgjort 1-1 mod FC Fredericia var misvisende, og det var ufortjent. Først og fremmest var det bittert.
Efter skuffelsen i går venter der et par dages hårdt arbejde på træningsbanen, inden holdet atter skal i kamp. På torsdag 2. april (Skærtorsdag) får AC Horsens besøg af topholdet Lyngby Boldklub på CASA Arena Horsens. Kampen fløjtes i gang kl. 16.30.
Fotograf: Dalby
28/03-15 kl. 11:24 Redning af person skrænt ved Bygholm sø
Horsens Service og Redning var en tur ude ved Bygholm sø hvor en ældre dame sad fast i søen hvor hun vil skyde en genvej hvor der en gang har været en gangsti, hun var næsten kommet over på den anden side af stien så sad hun fast og der var nogle løber der tilkalde Brandvæsnet, for at få hende op på land igen. Hun bliv set efter af læge og hun var ikke kommet noget til udover hun var blivet ligt våd
Fotograf: Dalby
27/03-15 Kl. 14:43 FUH Fastklemt ved Vejle
Vejle brandvæsnet var til en voldsom ulykke hvor en 76-årig mand fra Vejle bliv dræbt i en trafikulykke ved Skibet tæt på Vejle.
Den 76-årige i sin VW Polo skulle svinge ud på Bredstenvej fra Jennumvej, her overså han en ung mand i en BMW han ramte poloen i føresiden og var trykket godt ind i siden på Poloen.
Brandvæsnet forsøgte at holde manden i live men døde senere af sine kvælser
Vejen var spærret indtil bilinspektøren havde lavet sine undersøgelser og bilerne var blevet fjernet kl. ca 17 var der åbent igen for trafikken
Fotograf: Dalby
26/03-15 Kl. 16:35 Min forurening-v/FUH ( Fredericia )
En ældre lastbilchauffør fik torsdag eftermiddag et ildebefindende i sin lastbil og kørte igennem et lyskryds og ødelagde lyssignalet. Lastbilen fortsatte over cykelstien og kørte derefter ind i flere udstillingsbiler hos Tegllund på Vejlevej. Fire biler blev ødelagt ved sammenstødet. Det kunne være gået meget være til, nu da folk skal hjem fra arbejde på cykel eller bil. Men lastbilen ramte heldigvis ingen på fortovet eller cykelstien.
Fotograf: Fredericiainfo
25/03-15 Kl. 06:57 Voldsom brand i Fredericia
Klokken 06.57 onsdag morgen blev Fredericia Brandvæsen samt ambulance og Politi kaldt til Vejlbyvej 9A. En voldsom brand var brudt ud hos Miljøvirksomheden "NORD" som ligger på Vejlbyvej. Det var en ansat der åbnet døren til firmaet og derefter skete der en eksplosion som bredte sig til det meste af firmaet. En 57 årig person er blevet slemt forbrændt og blev fløjet direkte til Rigshospitalet efter der gik ild i en slamsluger. Helikopteren måtte lande bag ved Monjasa Park, det var ellers meningen at den skulle lande på selve fodboldbanen, men det var den for stor til. Så marken bag Idrætsbørnehaven blev brugt som landingsplads.

Politiet oplyser overfor Fredericiainfo.dk at man afspærrer Vejlbyvej frem til kl 15. Samt oplyser Vagtchefen hos Sydøstjyllands politi at de har været i kontakt med Rigshospitalet, og den 57-årige er i livsfare og man arbejder med personen stadig.
Fotograf: Fredericiainfo


Video: Fredericiainfo
24/03-15 kl 15:06 Mindre forurening-v/FUH
To biler kørte tirsdag eftermiddag sammen i lyskrydset Købmagergade/ Sjællandsgade. Ingen personer er kommet noget til.
Fotograf: Fredericiainfo
23/03-15 Kl 19:00 Kvartfinale 1 Mellem HIC Vs SISU i Forum Horsens
Der skulle spilles den 1 Kvartfinale men det var ikke en nem opgave for HIC men i starten kom HIC foran i 1. quater men inden pausen var SISU foran , men i 3 og 4 quater viste HIC noget af det lækre basket som de kan så de vandt fortjent den første kamp.
Fotograf: Dalby
21/03-15 Kl 09:00 Bilmesse & Brugtmarked i Messe C ( Fredericia )
Kl. 09:00 åbent års bil og brugt marked. Der var en del mennesker der ville ind og kigge på de ting det havde der inde allerede kl. ca. 10 var der en lang kø og hjemmeværnets politiet var der for at holde styr på alle bilerne der kom der til.
Inde i messecenteret var der også en masse af mennesker.
Der var en del bilklubber bla. BMW Club Danmark, Dansk Ford M klub, Mercedes-Benz Klub Danmark og NSU Club Denmark bare for at næve nogle af dem der var der. Der var også mulighed for at købe reservedele til ældre biler om det var en forskærm eller en baglygte så kunne det være der var en der havde det til at lægge.
Der var også mulighed for at købe hele biler, motorcykeler eller knallerter
Et stort kræmmermarked var der også hvor man kan købe ting og sager, både nye og gamle ting
Fotograf: Dalby
20/03-15 Kl 10:50 Solformørkelse over Danmark
I dag var der mulighed for at se en solformørkelse over Danmark den vil starte fra klokken 9:40 til 11:58 og klokken 10:50 vil hele Solen dækket cirka 80%, da formørkelsen var på sit højeste.
For at se en total solformørkelse så skulle man rejse til Færøerne eller Svalbard
Fotograf: Dalby
17/03-15 kl. 17:00 Aarhus Brandvæsnet Omskoler Brandmænd
Aarhus Brandvæsen er i gang med at omskole/uddanne deres frivillige og deltidsbrandmænd til at de kan køre brandkøretøjerne hvis det bliver nødvendig i tilfælde af der skulle ske noget stort i Aarhus. Dem vi så i dag var ved at lære at samle en kasse med hjælpeudstyr op på lastbilen igen
Fotograf: Dalby
15/03-15 Kl 15:00 Sæsonstart i 1. division mellem AC Horsens og FC Roskilde
I dag skulle AC Horsens møde FC Roskilde men AC Horsens leverede en skuffende indsats i forårets første kamp i 1. division og led desværre et 1-2 nederlag til bundholdet Roskilde.
AC Horsens' islandske angriber Kjartan Henry Finnbogason scorede sit første ligamål for de gule, men med Mark Leth Pedersen som dobbelt målscorer kunne Roskilde tage alle tre point med hjem fra Casa Arena til Sjælland.
De tre mål blev sendt i nettet i anden halvleg. 1632 tilskuere overværede kampen, det var et fint fremmøde når man tænker på hvor koldt det var.
AC Horsens' Frederik Rønnow fik comeback i kampen og leverede en flot indsats med flere afgørende redning, men han kunne ikke forhindre nederlaget.
Fotograf: Dalby
14/03-15 Kl 13:20 Affaldsoplag i det fri-brand ( Fredericia )
Fredericia Brandvæsen blev lørdag kl 13.20 kaldt til Glarmestervej 4D i Erritsø hvor der var gået ild i noget firma affald. Man fik hurtigt branden slukket
Fotograf: Fredericiainfo.dk
12/03-15 Kl 09:31 FUH-Fastklemt På Bollervej / Horsens
Horsens Service og beredskab samt politi og ambulance og lægebil måtte ud til Bollervej da der var meldt om færdselsuheld med fastklemt.
Brandvæsnet klippede den ene dør af for at få føreren ud, han blev lagt på båren og tilset i ambulancen, før turen gik til sygehuset...årsagen til ulykken kender vi ikke på dette tidspunkt.

Fotograf: Prodiver ( Freelance-fotografer.dk )
11/03-15 Kl 16:20 Flere uheld på motorvejen E45
To trafikulykker på motorvej E45 spærrede onsdag eftermiddag vejen i begge retninger mellem Horsens V. og Horsens S.
Otte personer er kommet lettere til skade i den ene ulykke, hvor fire biler menes at være involveret.
Ulykken skete klokken 16.20 i det sydgående spor. Den anden ulykke skete kort efter i det nordgående spor, og det kan være nysgerrige bilister, som er skyld i ulykken.
- Det er næsten for pudsigt, hvis det er tilfældigt, at den anden ulykke sker på præcis samme sted bare i den modsatte retning. Der må have været nogen, som havde lidt for travlt med at kigge
Den anden ulykke involverer en lastbil og tre personbiler, der er stødt sammen, men der er ikke umiddelbart tilskadekomne.
- Der er ingen personskade i den anden ulykke, og det nordgående spor er farbart igen, siger vagtchefen.
Det sydgående spor er nu åbnet, efter at have været spærret i lidt over en time i fyraftenstrafikken.
- Der er nu åbnet igen efter uheldet på E45 ved Horsens sydgående. Det har dog skabt massiv kø, så forvent tæt trafik de næste par timer.
Fotograf: Dalby
10/03-15 Kl. 16:57 FUH Fastklemt på Motorvejen E45
I dag måtte Horsens Service & beredskab en tur på Motorvejen E45 mellem Horsens N (55) og Ejer Bavnehøj Resteplads (54) hvor 3 biler var kørt sammen. Ingen personer kom noget alvorligt til. Uheldet førte at motorvejen var spæret i nord gående retning og der var kø til Horsens N efter en ½ times tid senere bliv det ene spor åbnet og trafikken begynde at glide igen men der var stadig meget lang kø SOS Dansk Auto Hjælp kom og hente en af bilerne
Fotograf: Dalby
08/03-15...kl 14:30 Dådyr i Vejle Dyrehave
Haven, der blev anlagt i 1948 af Vejle Kommune, er på ca. 30 ha efter en udvidelse i foråret 2013. Her lever to forskellige hjortearter; ca. 50 dådyr og 10 Sikaer. Hjortevildt er normalt sky dyr, og vil du se dem i fri natur, så skal du tidligt op om morgenen, hvor de kommer ud i lysningerne og græsser.
Dyrehavens hjortevildt er derimod vant til mennesker, og du kan få dem at se på tæt hold.
Du kan køre i bil og på cykel gennem de store porte på Bybækvej.
Med billeder, film og quiz kan du blive klogere på hjortevildtet i Dyrehaven.
Der er informationstavler opsat på stierne i Dyrehaven, hvor der er fotos og ”stregkoder”, som aktiverer film og quiz som du kan bruge på din Smartphone.

Fotograf: Dalby
08/03-15 Et besøg i Gorillapark i Vejle
Har man lyst til at svinge sig i trætoppene og lege gorilla for en dag så er gorillaparken et sted for børn og barnelige sjæle. Det koster 75 kr. for en dag
Info:Parken er lukke indtil den 2 April
Fotograf: Dalby
08/03-15 Hedensted søger brandmand
Hedensted søger frivillige brandmænd der kan rykke ud til ulykker på under 5 min der det noget så søg ind til Hedensted brandvæsnet Klik her/for mere info
Fotograf: Dalby
07/03-15 Kl 17:30 Hal Bal i Hovedgård Hallen
Publikum, Gasoglim ( Kim Larsen kopi band )og Bumles venner ( Bamse kopi band )var klar til fest. Men inden festen skulle gå i gang var der Buffet der bliv leveret af Restaurant Møllebæk i Gedved og mens folk fik noget at spise og drikke var der Hygge musik med Joca P inden maden var der også et frieri Kl. 21:00 gik Gasoglim på og de gav den gas med Gasolin sange ( Kim Larsen ) og efter dem kom Bumles venner og gav den hele armen under begge koncerter var der en del mennesker på dansegulvet. Der var fuld hus i Hovedgård hallen
Fotograf: DalbyVideo: Dalby
07/03-15...kl 17:04 Gårdbrand på Bleldvej i Tvingstrup
Horsens service og beredskab måtte ved 17 tiden smide alt hvad de havde i hænderne og sætte kursen mod Tvingstrup hvor der var udbrudt brand på en gård.
Ved ankomst er ilden gået igennem taget på den ene længe, og man indsætter røgdykker fra flere sider for at bekæmpe branden.
Ilden opstod af ukendte årsager i den ene længe, hvor der bl.a. er halmloft og pillefyr og den ene længe er udbrændt mens en anden har fået store skader. ingen dyr eller mennesker kom noget til. men politiet deltog med at få nogle høns og kaniner i sikkerhed
UPDATE: Horsens service og beredskab modtog kl. 23:51 en ny melding om en gårdbrand i Horsens, det viste sig dog hurtigt at der var tale om den samme gård, som der brændte tidligere på dagen.
Brandfolk på stedet undrede sig over alarmen, da man hele tiden har været på stedet med en sprøjte og 2 tankvogne..forklaringen skal nok findes i at mørket var faldet på og folk så har set ilden fra Gl. Århusvej også har man ringet 112.
Brandfolk pakkede sammen kl. ca. 01:30

Fotograf: Prodiver ( Freelance-fotografer.dk )
07/03-15 Kl 10:00 Boat Show 2015 ( Fredericia )
I dag åbnede dørene så for den anden weekend med en masse både og bådudstyr i Fredericia messehal, og alle 3 haller var fyldt op med både fra 5000 kr. og helt op til 3,5 millioner kroner.
Kl. 14 gik Mikkel Beha Erichsen på scenen og fortalte om han ture sammen med hans 2 børn. og han fortalte også at hans far Troels Kløvedal at den båd han har Nordkaperen er en båd fra 1905 og var lavet i polen og er en Lystkutter men han vil gerne sejle jorden rundt i den og mange mente ikke at den kunne klare det men som alle ved så kunne den det.
Mikkels 2 børn Theis, Emil, er som sagt på vej rundt om jorden i Mikkel og Marian´s ( Hans Kone ) Båd Havanne ,og de har kun lige det meste nødvendig med.
Man kan se programmet Kurs mod fjerne kyster på TV2 for at følge dem jorden rundt
Fotograf: Dalby


Video: Dalby
06/03-15 Kl. 23:33 Bilbrand på Kærgårdsvej i Horsens
I nat måtte Horsens Service og Beredskab en tur på Kærgårdsvej ved Motorvejen E45 Horsens V. Brandårsagen er ukendt men bilen er udbrændt og politiet undersøger sagen
Fotograf: Dalby
03/03-15 Kørte galt i lånt bil ved Fredericia
En kvindelig bilist mistede her til formiddag, kontrollen over en Audi som hun havde lånt. Uheldet skete lige før afkørsel 60a på motorvejen i Erritsø. ( Taulov motorvejen). Bilen ramte autoværnet. Kvinden er blevet kørt til Kolding Sygehus.
Fotograf: FredericiainfoVideo: Fredericiainfo
UNIKKE BESØG
Synes godt om os på Facebook
Login som bruger her

Opret som bruger
Log ind her
Fotografer
Dalby
Michael
Peder
Mulle
Jørn
Ole
Kirsten
Samarbejdspartner

JP-tryk
Bomles Venner
Chr. Holmsgades Autoværksted
Solion.dk
Den Gule Fare
Newsbreak
Beredskabdk
Alarm112midtjylland.dk
Bisted Motorsport
Brugerafstemning
hvornår er i inde på hjemmesiden, er det om

Morgen
Morgen
0% [0 Stemmer]

Formiddagen
Formiddagen
0% [0 Stemmer]

Middagen
Middagen
0% [0 Stemmer]

Eftermiddag
Eftermiddag
0% [0 Stemmer]

Aften
Aften
67% [2 Stemmer]

Natten
Natten
0% [0 Stemmer]

På alle tider af døgnet
På alle tider af døgnet
33% [1 Stemme]

Stemmer: 3
Du er nødt til at logge på for at stemme.
Påbegyndt: 10-04-2017 23:35:56

Afstemningsarkiv
Nyheder
Tilfældige nyheder
05/12-14...kl 08:15 ... 1405
20/03-13 Kl 20:22 By... 1519
20/12-14 kl 14:42 FU... 1335
24/11-14 Kl 19:00 Lo... 1344
19/02-16 Kl 01:35 Gå... 1064
Populære nyheder
19/10-13...Kl 09:00 ... 4430
09-03-13 Detroit Mot... 4195
09/05-13 Traktortræk... 4048
13/04-13...kl 18:00 ... 3904
19/01-14 kl Ca 15:10... 3686
Info om nyheder
Nyheder i databasen: 839
Læst antal gange: 981646
Reklamer
Copyright © Made by Dalby 2013 Hosted by solion.dk Alle billederne er taget med NIKON. Alle billeder på freelance-billeder.dk er freelance-billeders ejendom og må ikke benyttes uden skriftlig tilladelse fra indehaveren Kontakt Freelance-billeder.dk på 61 100 390 eller på dalby@freelance-billeder.dk

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2020 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

3,722,714 Unikke besøg

Original DAJ Blue Theme by: Dustin Baccetti · Ported for PHP-Fusion v6 by: Fuzed Themes · Converted to PHP-Fusion v7 by Dalby