04/03/2021 23:45:21  
 
Navigation
Besøgende
Gæster online: 1
Brugere online: 0
Antal brugere: 34
Ikke aktiverede: 0
Nyeste bruger: Papkasse
10 nyeste brugere: Klik her
 4,800,005 Unikke besøg
1644 Besøg pr. dag
Instagram

twitter

Reklamer
Velkommen
Vi er frivillige fotografer som ønsker at dele vores billeder med andre mennesker. Vi tager bla billeder af: Begivenheder. F.eks Havnefester, Natur, Dyreliv, Alarmer, Sport Kampe. Og alt hvad der ellers fanger vores interesse. vi har osse mulighed for at lave billeder for private kunder. Opret dig som bruger,så vil du få adgang til sidens mange billeder. Har du et kamera og har du mod på at tage billeder..så kan du ansøge som fotograf ved at maile på dalby@freelance-billeder.dk .skriv lidt om dig selv. eller du kan ringe til 61 100 390 Mvh Freelance-billeder.dk
Info: Freelance-billeder.dk har lavet en aftale med Bomles venner med at hjælpe dem med at hente deres udstyr og tag billeder af dem når de spiler rundt omkring i landet. Vi er begyndt at tag billeder af rallyløb rundt omkring i landet da vi tager billeder til Bisted motorsport deres Hjemmeside kan ses længer ned af siden. HUSK AT OPRETTE DIG SOM BRUGER
19/08-15 Kl 13:00 M/S BIBIANA ved jernlageret i Horsens
Sejlet er sat. Eventyret venter forude. Så hop om bord på børnenes nye kunstskib M/S BIBIANA og oplev kunst og fortællinger fra verdenshavene med sanserne, kroppen og fantasien. Med støtte fra Noreda-fonden sejler M/S BIBIANA rundt i hele Danmark, så kom med på eventyr på den imponerende skonnert, når M/S BIBIANA kaster anker i en havn nær dig.
På de blafrende sejl kan du opleve prisvindende børnebogsillustrationer fra hele verden, der fortæller sagn og eventyr fra verdenshavene, og gennem workshops, installationer, undervisning og kulturaktiviteter kan du slippe fantasien løs og gå på opdagelse i kunsten om bord på hele skibet. Gå på skattejagt, lyt til undervandsmusik, dyk ned i verdensbiblioteket, leg selkie, fold et kunstskib, udforsk de selvlysende kahytter, og mærk hvordan kunsten bliver levende. Alt imens skibet gynger under dig, og bølgerne slår mod skroget.
Gratis undervisning
Om bord på M/S BIBIANA er der udelukkende kunst, som er lavet TIL børn. Gennem illustrationskunsten vil M/S BIBIANA bidrage til børns dannelse og udvikling, og derfor inkluderer udstillingen gratis undervisningsforløb med en af vores kunstformidlere og gratis undervisningsmateriale. Skoleklasser kan tilmelde sig et undervisningsforløb om bord på skibet her på hjemmesiden. I vores sejlplan kan du se, hvornår M/S BIBIANA kommer til en havn nær dig.
“Vi vil bidrage til det gode liv ved at være der, hvor børnene er. Alle børn har ret til gratis at opleve verdens bedste illustrationskunst om bord på M/S BIBIANA, og derfor udstiller vi ikke i en museumsbygning i en storby, men flytter os rundt i landet og lægger til i både små og store havnebyer,” siger BIBIANA Danmarks dirketør, Janne Bech.
Mere liv i havnen
Udover at tilbyde danske børn en anderledes kunstoplevelse, vil M/S BIBIANA bidrage til, at Danmarks havne udvikles til nye rekreative blå områder. Derfor er der ikke kun aktiviteter om bord på skibet, men også på kajen.
”Nordea-fonden har valgt at støtte M/S BIBIANAs Sejlende Fortællinger, fordi de puster liv i de danske havne. Vi håber, at mange børn og voksne får et sjovt, legende og inspirerende møde med illustrationskunsten,” siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.
UNDERVISNING
Skoler kan gratis modtage undervisningsforløb om bord på skibet af en af vores kunstformidlere. Til udstillingen er der udarbejdet undervisningsmateriale, som skoler gratis kan modtage.
Undervisningsforløbet ‘M/S BIBIANA – Forunderlige Fortællinger’ arbejder med oplevelsesdesign og henvender sig til 2. – 6. klasse.I undervisningsmaterialet finder du inspiration til arbejde med begrebet ‘comfortzone’, opgaver og en beskrivelse af, hvordan klassen selv designer oplevelser, når de har været om bord på M/S BIBIANA.
Mål til forløbet:
Forløbet sigter mod at understøtte flere af målgruppens læringsmål i dansk og billedkunst, blandt andre:
• lave personkarakteristik for en fiktiv person.
• nuancere viden om og sætte ord på menneskers indre liv.
• formulere sig i digtform/rap.
• arbejde med kunsten som sansepåvirkning.
• udtrykke sig i kunstformen ‘oplevelsesdesign’
Disse mål understøtter kompetencen for fortolkning, kompetencen for fremstilling og kompetencen for kommunikation.
Dannelsesmæssige mål for elevernes alsidige personlige udvikling:
• sætte sig i andre menneskers sted ud fra en oplevelse af at føle det, de føler (empati).
• opleve eksempler på den abstrakte sammenhæng mellem oplevelser og følelser.
• designe oplevelser, der sætter andre mennesker i bestemte følelsesmæssige tilstande.
Fotograf: Dalby
UNIKKE BESØG
Synes godt om os på Facebook
Login som bruger her

Opret som bruger
Log ind her
Fotografer
Dalby
Michael
Peder
Mulle
Jørn
Ole
Kirsten
Samarbejdspartner

JP-tryk
Bomles Venner
Chr. Holmsgades Autoværksted
Solion.dk
Den Gule Fare
Newsbreak
Beredskabdk
Alarm112midtjylland.dk
Bisted Motorsport
Brugerafstemning
hvornår er i inde på hjemmesiden, er det om

Morgen
Morgen
0% [0 Stemmer]

Formiddagen
Formiddagen
0% [0 Stemmer]

Middagen
Middagen
0% [0 Stemmer]

Eftermiddag
Eftermiddag
0% [0 Stemmer]

Aften
Aften
67% [2 Stemmer]

Natten
Natten
0% [0 Stemmer]

På alle tider af døgnet
På alle tider af døgnet
33% [1 Stemme]

Stemmer: 3
Du er nødt til at logge på for at stemme.
Påbegyndt: 10-04-2017 23:35:56

Afstemningsarkiv
Nyheder
Tilfældige nyheder
31/03-17 Kl 14:00 2 ... 1139
08/03-15 Hedensted s... 1709
24/03-15 kl 15:06 Mi... 1702
12/06-16 Kl 12:30 Gr... 1353
14/05-15 Kom med ind... 1564
Populære nyheder
19/10-13...Kl 09:00 ... 5105
09-03-13 Detroit Mot... 4890
09/05-13 Traktortræk... 4691
13/04-13...kl 18:00 ... 4489
19/01-14 kl Ca 15:10... 4311
Info om nyheder
Nyheder i databasen: 842
Læst antal gange: 1275236
Reklamer
Copyright © Made by Dalby 2013 Hosted by solion.dk Alle billederne er taget med NIKON. Alle billeder på freelance-billeder.dk er freelance-billeders ejendom og må ikke benyttes uden skriftlig tilladelse fra indehaveren Kontakt Freelance-billeder.dk på 61 100 390 eller på dalby@freelance-billeder.dk

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2021 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

4,800,005 Unikke besøg

Original DAJ Blue Theme by: Dustin Baccetti · Ported for PHP-Fusion v6 by: Fuzed Themes · Converted to PHP-Fusion v7 by Dalby